Slevy: Need for Speed Most Wanted, Sonic CD, Sonic 4 Episode I a Mini Motor Racing za dvacku, Call of Duty Black Ops Zombies za pětasedmdesát

Need for Speed™ Most Wanted

Hra Need For Speed™ Most Wanted, od oblíbeného vývojářského studia Electronic Arts, vzbudila nemalé nadšení u většiny hráčské populace a to i u té profesionální, která se hodnocením her živí.

V této arkádě silničního závodění se budete snažit dostat na čelo žebříčku nejhledanějšího automobilového závodníka ve všech státech. Grafika je jedním slovem úchvatná, ačkoliv si mnozí hráči stěžují, že s poslední aktualizací kvalita grafických orgií značně poklesla. Někteří dokonce upravili svá hodnocení na tři hvězdičky a méně a to jen kvůli této změně.

Zda se jedná skutečně o tak drastický rozdíl nemůžete jako nově nakupující posoudit, ale zda stojí tato hra za $0.99, tedy něco málo přes dvacku v našich korunách, můžete zjistit okamžitě, pokud máte jeden z podporovaných přístrojů. Sleva je to skutečně markantní, protože původní cena této hry je $6.99, tedy kolem 140,- korun.

Need for Speed™
Most Wanted

Electronic Arts Nederland BV

Sonic CD

Ježek Sonic je nejznámější postavou všech konzolí, společně s údržbářem Mariem od Nintenda, a za jeho stvořením stojí firma Sega. Obě hry jsou klasickou ježkovskou hopsačkou, kde se snažíte přežít, dostat se na konec levelu a mezitím nasbírat co nejvíc mincí.

Sonic CD™
SEGA of America

Sonic 4 Episode I

Sonic 4™ Episode I
SEGA of America

Mini Motor Racing

Mini Motor Racing jsou velmi povedená autíčka, viděná z pohledu shora. Svoje přibližovadlo si s postupem času můžete ‚tunit‘ v několika možných kategoriích, od motoru, přes turbo až po neklouzavost po povrchu. Ve hře je také zavedená nenápadná IAP, díky které si můžete auto vytunit rychleji. V tomto případě bych to nepovažoval za otravné mikrotransakce, ale spíš za cheaty. Chcete lepší auto? Musíte buď jezdit, nebo si načítovat nějaké virtuální peníze výměnou za ty opravdové a nakoupit si součástky takto. Nicméně i za 40,- korun je tato hra skvělou investicí a za dvacku, za kterou je nabízena nyní po omezenou dobu, je to naprosto bez diskuse…

Mini Motor Racing
The Binary Mill

Call of Duty: Black Ops Zombies

CoDBOZ je klasická 3D střílečka, kde klátíte zombíky. Zombíci jsou nyní v kurzu, takže všichni jistě budou kupovat jako diví. Toto 3D smažení je od vývojářů z Glu Mobile a podle hodnocení, které se drží kolem 4 hvězdiček, by mělo jít o solidní nakládačku, se kterou nemůžete sáhnout vedle. Cena je bez halíře přesně 75,- korun, což je zvláštní převod $2.99, ale budiž. Původně hra stále $6.99, takže sleva více než 50%.

Call of Duty:
Black Ops Zombies

Glu Mobile

Zdroj: AppSales

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *