Aktualizace na Android 4.4.3 pro Samsung Galaxy S5 již tento měsíc, pro S4 v červenci

Je to teprve pár dnů, co získala aktualizaci na Android 4.4.3 zařízení Nexus, a chvíli poté také Google Play Edition zařízení. Také Motorola vybavila svou řadu Moto touto nejnovější aktualizací. Jak je vidět, Samsung nekašle na své vlajkové lodě a již brzy by se mělo dostat také na Galaxy S5 a S4.

Aktualizace se bude týkat všech verzí těchto přístrojů, tedy jak těch s Exynos čipsetem, tak těch se Snapdragonem. Aktualizace obsahuje převážně opravy chyb, ale možná je také obměna aplikace telefonu, která se v syrovém Androidu drobných změn dočkala. Kolují zvěsti o nových navigačních tlačítkách, ale jestli se potvrdí, je otázkou.

Galaxy-S5-and-Galaxy-S4-Android-4.4.3-600x340

Aktualizace je pro Galaxy S5 naplánována na konec tohoto měsíce, takže již během pár dní byste mohli dostat upozornění ke stažení. Konkrétní datum aktualizace pro Galaxy S4 není známé, takže se budete muset těšit, dokud některý den v červenci nedorazí aktualizace. Nutno podotknout, že aktualizace nepřináší žádné úžasné nové funkce, ale pouze spíše kosmetické změny a opravy bezpečnostních chyb. Nemusíte tedy panikařit, že už se nemůžete dočkat, jako to dělá spousta uživatelů po celém Google+.

Zdroj: Android Community 

1 komentář: „Aktualizace na Android 4.4.3 pro Samsung Galaxy S5 již tento měsíc, pro S4 v červenci“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *