Huawei přinese na CES 2013 pětipalcovou vlajkovou loď

Na trhu se v poslední době začíná shlukovat vcelku velké množství přístrojů, které jsou specifické svou úhlopříčkou displeje, jež se pohybuje od pěti palců výše. Dnes se podíváme na novinku, která pochází z Číny, a měli bychom se s ní zanedlouho setkat.  

Výrobce, který novinku za krátkou dobu vydá, ještě s přístrojem takovéto velikosti nemá žádné zkušenosti. Podle dvou indicií už určitě každý poznal, že se bavíme o čínském výrobci Huawei, který je v poslední době velmi oblíbený. A o jaký přístroj se vlastně jedná?

Novinka by se měla stát novou vlajkovou lodí tohoto výrobce. Bude představena na veletrhu CES 2013, kde se podle dosavadních informací setkáme s pěknou nadílkou takovýchto přístrojů, jež se v poslední době těší nemalé oblíbenosti.

Teď se už ale přesuneme k parametrům. Jméno novinky bohužel neznáme, a tak jí budeme říkat prostě Huawei. Novinka by měla přijít s displejem o velikosti pět palců, co se rozlišení týče, to přinese velikost 1080 na 1920. O pohon se postará čtyřjádro, jehož bližší parametry neznáme, pravděpodobně to ale nebude žádná novinka.

Koketuje se také s myšlenkou, že by nový přístroj měl nést v nitru systém Windows Phone 8, tato skutečnost je však velice nepravděpodobná a nejspíš se setkáme s Androidem ve verzi 4.1 Jelly Bean.

Více o této novince bohužel nevíme, uvidíme tedy, jak bude nová vlajková loď původem z Číny vypadat a jaké parametry si přinese do konkurenčního boje.

 

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *