Microsoft Office v plné podobě již brzy

Moderní doba se neustále posouvá vpřed. Důkazem našeho tvrzení je i stále častější integrace nejrůznějších služeb a programu na scénu operačního systému Android. Fanouškové nyní očekávají příchod oblíbeného kancelářského softu Microsoft Office. Plnohodnotná dotyková verze tohoto kancelářského balíku se má na operačním systému Android objevit začátkem listopadu.

Informace je od věrohodného zdroje Mary Jo Foley, která je ve světě technologií již proslulá a její předzvěsti se v drtivé většině vyplňují. Microsoft má v obchodě Google Play již mobilní verzi Office, ovšem když tuto verzi porovnáte s klasickou desktopovou, ihned pocítíte obrovské ořezání. To se má s příchodem listopadu změnit a na scéně se má objevit plnohodnotná dotyková verze se vším, co znáte z tradiční desktopové verze. Aktuální verze navíc nemá ani možnost práce bez internetového připojení, což je další velké minus.

File photo of Microsoft Office logo on display at a Microsoft retail store in San Diego

Tento rok byla plná verze kancelářského balíku uvolněna pro iPad, takže bylo jen otázkou času, kdy se aplikace objeví i na Google Play. Taktéž se dá předpokládat, že model bude podobný. Microsoft Office je na iPadu ke stažení naprosto zdarma, ovšem na vytváření dokumentů je potřeba si připlatit za služby Office 365. Na operačním systému to Office nebude mít vůbec lehké, jelikož Google Play obsahuje celou řadu konkurenčních aplikací podobného ražení. Asi nejoblíbenějším office balíkem je WPS Office, který je na Google Play úplně zdarma.

Zdroj: androidcentral.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *