Tablet Ainol Novo 9 FireWire nabídne skvělé parametry za neuvěřitelnou cenu

Levné a supervýkonné tablety už zřejmě nejsou pouze raritou, ale začínají být v módě. To je skvělá zpráva pro mnoho uživatelů, kteří si drahé tablety nemohli dovolit. S novým špičkovým tabletem za super cenu šokovala čínská společnost Ainol, která předvedla svůj model, který už dokonce míří na trh. Radost z toho mají uživatelé i u nás, protože Ainol má širokou podporu i pro Českou republiku.

Ainol Novo 9 FireWire je tablet nové generace levných a vysoce kvalitních tabletů. O čínské společnosti Ainol jsme tu už jednou psali, jde o rebela mezi výrobci tabletů, který chce svým uživatelům nabídnout stejnou technologii, kterou si užívají bohatí uživatelé. Nejen, že tablet překvapí skvělými parametry a nízkou cenou, dokonce bude dostupný i v různých barevných provedeních.

Na přední straně tabletu se nachází 9,7 palcový IPS retina displej, s rozlišením 2048 x 1536 pixelů, a přední 0.3 megapixelová kamera. Na zadní straně je 5 megapixelový fotoaparát. Uvnitř tabletu lze najít čtyřjádrový procesor Allwiner A31, osmijádrový grafický čip Power VR SGX544MP2. Operační paměť je 2GB RAM, vnitřní paměť má velikost 16GB a lze ji rozšířit prostřednictvím paměťových karet.

Zajímavostí je, že tablet dokáže přehrávat i videa s rozlišením až 4000px. V základní výbavě tabletu najdeme také Wi-FI a HDMI výstup. Velmi dobře byla vyřešena baterie, která disponuje celkovou kapacitou 10000mAh. Jako operační systém byl pro tablet zvolen Android 4.1.1 Jelly Bean. Jak již bylo zmíněno, tak tablet bude nabízen za skvělou cenu, cena je uváděna 240 dolarů, tedy v přepočtu necelých 5000 korun. Uživatelé by si budou moci tablet zakoupit již na začátku roku 2013.

zdroj: www.ainol-novo.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *