Černý pátek – Madfinger Games nabízí Samurai II: Vengeance a Shadowgun za dolar

Černý pátek v Americké historii nebyl žádný příjemný den. Jako náplast se časem zavedlo, že v tento den budou všude kralovat slevy. Google Play Store není výjimkou, jak jste se již mohli přesvědčit, a nyní budeme ve slevách pokračovat.

Brněnské vývojářské studio Madfinger Games na ‚počest‘ dnešního dne připravilo slevy všech svých titulů. Shadowgun (i THD verze) a Samurai II: Vengeance (i THD verze) jsou v obchodě za dolar, v české měně za 23.99,- Kč. Obě jsou to výborné hry, které stojí za víc než za tuto cenu malého piva. K tomu všemu jsou v akci také IAP, tedy mikrotransakce a i ty můžete koupit v akci za dolar.

Ačkoliv je toto nejlákavější nabídka v Google Play Store, přinášíme vám ještě přehled ostatních zajímavých titulů ve slevě. Jednou z nich je bláznivá arkáda Pro Zombie Soccer v plné verzi se slevou 50%, což je konkrétně $0.99 nebo 21.63,- Kč (v tuto chvíli). Dalším adeptem na nákup je kecálek IM+ s podporou mnoha protokolů včetně ICQ a Facebook chatu, který je po slevě 50% za 58.80,- Kč. A v neposlední řadě tu je výborný editor dokumentů, tabulek a jiných office záležitostí, OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD), s cenou $6.99, což je, ač je to částka vysoká, také 50% sleva.

Zdroj: App-sales.net

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *