Zasílejte SMS zprávy zdarma s aplikací Free SMS Sender

Neplatíte si žádný SMS paušál a nebaví Vás neustálé placení drahých SMS zpráv? Tak je posílejte zdarma. Jediné co je k odesílání SMS zdarma potřeba, je tato aplikace a přístup k internetu. Pokud často píšete textové zprávy, tak se to výrazně projeví i na stavu vašeho zůstatku kreditu. Přes SMS zprávy komunikují nejčastěji a nejintenzivněji mladí lidé, aplikace může být vhodným nástrojem, jak jim ušetřit mnoho peněz.

Free SMS Sender je aplikace, která každý den pomáhá ušetřit mnoha lidem velké množství peněz, jak je to možné? Jedná se totiž o aplikaci na odesílání SMS zdarma. Uživatelé této aplikace mají možnost odesílat textové zprávy do všech sítí a to zcela zdarma. Podporováni jsou všichni hlavní operátoři a všechny zprávy jsou odesílány prostřednictvím SMS brán. Zprávy lze posílat zdarma z Čech, Slovenska a Ruska.

Aplikace nabízí velmi jednoduché uživatelské prostředí, uživatel si jednoduše vytvoří seznam kontaktů, na které následně zprávy zasílá. Jak již bylo zmíněno, tak pro posílání zpráv je potřeba být připojen k internetu, to lze učinit buď přes mobilní připojení nebo prostřednictvím WIFI. Samotná aplikace je skinovatelná, nabízí se zde celkem 4 motivy, které lze měnit, také si lze vybrat ze 2 stylů výpisů zpráv. Všechny zprávy lze přeposílat, mazat nebo upravovat. Aplikace podporuje češtinu, angličtinu a slovenštinu. Ještě než se jakákoliv zpráva odešle, tak je z ní automaticky odstraněna diakritika.

Aplikace podporuje brány jako jsou Vodafone CZ, T-zones CZ, Orange SK, sms.sluzba.cz, rapidmaza.com a mnoho dalších. Pokud by chtěl uživatel nějakou SMS bránu přidat, tak stačí kontaktovat vývojáře. Jestliže nemá uživatel datový tarif, tak je doporučeno používat k připojení WIFI.

[app]cz.vojtisek.freesmssender&feature[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *