Volejte téměř zdarma s aplikací WebCallDirect cheap calls

Včera jsme tu psali o aplikaci, která Vám umožní posílat SMS zprávy zcela zdarma. Co jsme si pro Vás přichystali dnes? No přeci aplikaci pro volání téměř zdarma. Komunikace přes internet sráží mobilní operátory na kolena a třeba se dočkáme toho, že díky rozšíření tohoto typu komunikace je už potřebovat nebudeme vůbec.  Pokud máte jakýmkoliv způsobem přístup k internetu, tak můžete volat téměř zdarma.

WebCallDirect cheap calls je aplikace, se kterou budou Vaše účty za telefon minulostí. Budoucnost volání není v mobilních operátorech, ale ve VOIP volání přes internet. Představte si, že by jste zaplatili nějakou malou peněžní částku a poté mohli neomezeně volat do všech sítí, tato aplikace to umožňuje. Pokud si uživatel nabije kredit 10 euro, tak má před sebou nádherných 90 dní telefonování zdarma.

Aplikace je velmi jednoduchá a využívá i velmi jednoduchého principu. Většina z nás zná možnosti telefonování přes Skype, QIP, ICQ a mnoho podobných programů, aplikace funguje úplně stejně. Uživatel si vytvoří seznam kontaktů, dobije si kredit a následně může neomezeně telefonovat, poplatek za jednu minutu volání je tak zanedbatelný, že by se musel převádět na halíře. Uživatel si tedy v aplikaci vytvoří seznam kontaktů, pro hovor si vybere kontakt a směle se může pustit do konverzace. Podporovány jsou téměř všechny země Evropy, včetně České republiky, a také mnoho zemí po celém světě, lze tedy volat téměř zdarma prakticky odkudkoliv.

V případě, že jste si stáhli, včera publikovanou, aplikaci Free SMS Sender, tak můžete své náklady za volání snížit prakticky na nulu. Sen o komunikaci zdarma se konečně naplňuje, jediné co je v telefonu zapotřebí je internet. K internetu se lze připojit mnoha způsoby, přes 3G síť, WIFI, Bluetooth atd. Nedovolte, aby nás mobilní operátoři neustále ždímali a pořiďte si aplikaci, se kterou se výrazně sníží Vaše náklady za hovory. Aplikace WebCallDirect cheap calls je ke stažení zcela zdarma.

[app]finarea.WebCallDirect&feature[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *