Osmos HD dočasně ve slevě za $0.99

Hra Osmos HD je jedna z mála dokonalých adrenalinových oddychovek, při kterých se pořádně zapotíte. Připadá vám to jako oxymóron? Možná to tak je, ale tato hra je taková krásná, poutavá, uklidňující s perfektní hudbou a přitom poměrně náročná u některých levelů.

Ve hře Osmos HD se stanete kruhem plným jakéhosi plynu, který vypotřebovávate kdykoliv se potřebujete pohnout nějakým směrem. Funguje to stejně jako třeba nafouknutý balónek. Když ho pustíte, vydá se opačným směrem než kudy mu utíká vzduch. Osmos funguje na stejném principu a kruh plný plynu se pohybuje přesně na opačnou stranu, než kam ťuknete prstem na displeji.

Hra je zlevněná z původních necelých tří dolarů na dolar jediný, respektive 99 centů, a dokonce to v přepočtu na české koruny zůstalo zachováno a hra stojí příjemných 19.99,- Kč. Pokud se bojíte o svou těžce vydělanou dvacku, můžete nejprve zkusit demo, ale pozor, nabídka je limitována! Jedná se o slevu na oslavu podzimní rovnodennosti, kterážto připadá přesně na zítřejší den. Je tedy možné, že v pondělí už bude příliš pozdě…

[app]com.hemispheregames.osmos[/app]

[app]com.hemispheregames.osmosdemo[/app]



Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *