Dark Legends – národ upírů povstal

Zombie filmům a potvorám v něm uveřejněným už dávno odzvonilo. Tento kult byl na svém vrcholu před 8 lety a za dob velké slávy kontroverzního hollywoodského režiséra Sama Raimiho. Jediný, kdo se stará o udržení krvelačné atmosféry je nekonečná sága Resident Evil s hlavní představitelkou Millou Jovovich, ale dost už o tomto dohasínajícím tématu. Na scéně se nedávno objevil zcela jiný kult, za kterým se lidé rozebíhají ze všech koutů světa. Ano, řeč je o Vampýrech, kteří kralují dnešnímu světu v rámci filmového a herního průmyslu.

Pařba Dark legends je jednou z nejrozsáhlejších MMORPG pařbou současnosti. Tentokrát nebude vaším jediným úkolem zachránit lidstvo před krvelačnými bestiemi a už vůbec si nebudete muset na každém rohu hlídat své krční žíly. Tentokrát půjde o samotné přežití zubatého rodu. Jejich osud je v této hře téměř zpečetěn a je pouze na vás, jestli se vám podaří zvrátit nevyhnutelné vyhynutí.

Jak už to tak u RPG her bývá, tak i zde si na počátku celé akce vytvoříte svého vlastního hrdinu. Jde o téměř to samé jako ve hře The Sims. Váš Avatar může mít všelijaké vlasy, tvar hlavy atd. Dle našeho názoru by stačilo přednastavit deset automatických předloh a hráč by ušetřil minimálně 20 minut zkoušením nejrůznějších kombinací a variací. Jakmile se prokoušete tímto nastavením, budete vrhnuti do nelítostného světa upírů, kde na vás čekají ještě nelítostnější úkoly. Právě na nich závisí váš hladký postup příběhem.

Taktéž zde narazíte na jednotlivé kampaně, kde se budete muset vypořádat s několika misemi naráz. Ne všechny jsou zaměřené na bojové akce, ale pokud už k nim dojde, tak se můžete těšit na formu hack and slash. Přiřazené skilly k hrdinovi lze dobít delším podržením.  Hru můžete samozřejmě hrát i se svými přáteli. Ovšem hlavní výhodou zůstává, že celá akce zůstává pro Android zcela zdarma.

[app]sts.dl&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInN0cy5kbCJd[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *