Sony zítra představí telefon zaměřený na vytváření “Selfies”

Selfies, neboli fotky, kdy focený je zároveň fotografem, zaplavily svět v takové míře, až je to k nevíře. A jelikož krávu je potřeba dojit, dokud dává, Sony zítra představí telefon, který je primárně zaměřen právě na fanatické “Selfie-makery”.

Osobně jsem nejspíš již příliš starý na to, abych pochopil, co je na “Selfies”, “duck-ksichtech” a podobných zvěrstvech zaplavujících internet, Facebook zvláště, tak úžasného, ovšem to nic nemění na faktu, že tento fenomén již dobyl a nadále okupuje všechny možné internetové fotobanky.

Upcoming-selfie-centric-Sony-phoneUpcoming-selfie-centric-Sony-phone (2)

Sony se rozhodla trošku se na slávě těchto autoportrétů svézt a hodlá 8. července představit telefon, jehož fotografické vybavení umístěné nad displejem nabídne víc, než kterýkoliv jiný (minimálně Evropský) chytrý telefon. Kromě kvalitní čočky a možná také senzoru, nabídne něco nevídaného – diodový blesk.

Kromě této informace můžeme z uniklých fotografií vypozorovat také to, že telefon bude spíše větší než menší, pravděpodobně kolem 5.5 palců. Dodávat se bude jistě i v jiných barvách než je tyrkysová, ale i toto hovoří o tom, že nepůjde o model pro byznysmeny. Kromě těchto vypozorovaných vlastností můžeme přinést jedinou konkrétní informaci a to, že baterie bude mít kapacitu 2.500 mAh.

Upcoming-selfie-centric-Sony-phone (1)

Jelikož by se mělo jednat o přístroj převážně pro teenagery, nedá se očekávat, že bude nabízet ten nejrychlejší procesor a nejlepší vybavení obecně – bude potřeba zaměřit se na cenu. Co se z rozmazaných fotografií a nepotvrzených informací nakonec vyklube, se dozvíme již zítra, nicméně samotné Sony na svém Twitteru jasně naznačilo, že “Selfie” bude to, oč na Taiwanu zítra poběží.

Zdroj: Phone Arena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *