Disney snižuje cenu 5 titulů o 100%! Where's My Water, Where's My Perry i Temple Run: Brave nyní zdarma!

Firma Disney je známá svými pohádkami pro děti, ale také ji známe jako vývojáře kvalitních her s nádechem dětské hravosti. Pokud vás ještě neoslovily jejich hry, vězte, že nyní máte jedinečnou možnost získat pět původně placených kousků z jejich dílny zdarma.

Where’s My Water i Where’s My Perry jsou logické hádanky s mnoha koly, ve kterých se budete snažit dostat vodu a jiné tekutiny na správné místo. Temple Run: Brave je oblíbená běhačka, ve které natáčíte samovolně se pohybující postavičku doleva nebo doprava. Hlavně u mladšího publika je tento druh přímo fanaticky vyžadován. Ve hře Wreck-it Ralph dostanete tři arkádové osmibitovky za cenu jedné. Čeká vás střílečka, hopsačka a zasklívačka. No a nakonec tu je Puffle Launch, kde budete hopsat a sbírat kroužky.

Ve všech pěti případech jde spíše o arkádové hry, které vždy zabaví na nějakou chvíli, ale rádi se k nim budete vracet. Osobně mám Where’s My něco hry rád a jednou za čas se k nim vrátím. To, co mě zaujalo již zakoupeno mám, ale zajímalo by mě, jak to mají Disney vymyšlené. Pokud je tato akce pouze dočasná, nejsem si jistý jak se bude aplikace chovat, pokud ji v budoucnu zase zdraží. Když totiž hru zakoupíte, bude si to Google Play pamatovat a příště si ji můžete bez problémů stáhnout. Pokud si ji ale pořídíte zdarma a Disney ji následně zase zdraží, nemyslím si, že vám ji i poté nechá zadarmo. Ale tak třeba to je permanentní stav a nemusí vás takovéto přemýšlení trápit…a i kdyby ne, teď to zadarmo je, tak na nic nečekejte a stahujte…
Zdroj: App-sales

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *