Samsung Galaxy Win: ve jménu průměrnosti

Jihokorejský Samsung je jedním z výrobců, kteří chrlí jeden model za druhým, a téměř se nesetkáme s týdnem, kdy bychom o nějakém novém přístroji z dílny tohoto producenta neslyšeli. Dnešek je příkladným okamžikem, kdy opět přichází novinka. Na následujících řádcích se seznámíte s modelem Samsung Galaxy Win.

Jedná se o smartphone s úhlopříčkou displeje 4,7”, ten nese průměrné rozlišení 480 x 800 pixelů. O výkon se postará procesor s taktem 1,2 GHz, v tomto případě jde o čtyřjádro z dílny Qualcommu Snapdragon 200. Sekunduje mu operační paměť o velikosti 1 GB.

Interní paměť činí průměrných 8 GB, jež se dají rozšířit o microSD kartu. Co se optické výbavy týče, patří též do absolutního průměru. Na zádech se setkáme s 5Mpx snímačem, vpředu nás pak čeká VGA kamerka výhradně určená pro videohovory.

Galaxy Win je poháněn akumulátorem s kapacitou 2000 mAh, což je dnes také průměrné. Operačním systémem tohoto kousku je samozřejmě Android, v tomto případě ve verzi 4.1.2 Jelly Bean. Tento přístroj bude dostupný ve dvou variantách, a to se slotem pro jednu a dvě SIM karty.

Bohužel zatím nejsou žádné informace o dostupnosti a ceně. Dovolujeme si ale konstatovat, že budou prodeje orientovány především na východ.

Zdroj: PhoneArena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *