Team 17 nakázal stáhnout Worms od EA a vypustil vlastní Worms 2: Armageddon

Hra Worms začala revoluci již před mnoha lety a jednu dobu byla podobně slavná jako nynější Angry Birds. Na Android se dostala také a to v roce 2011, bohužel to bylo pod značkou EA Games a kvalita tohoto titulu značně pokulhávala. Majitel značky Worms, vývojářské studio Team 17, se tak rozhodl, že původní titul od Electronics Arts není hodný této značky a přinutil ho stáhnout hru z Google Play.

Jeden z důvodů proč Team 17 nakázal stáhnout původní Worms od Electronic Arts je jistě také ten, že sám přichází s titulem Worms 2: Armageddon, který již delší dobu pobývá na operačním systému iOS a tam si drží solidní hodnocení 4.5 hvězdy. Ve čtvrtek bylo střílení červíků na dálku i na blízku vypuštěno i na Android, bohužel máme v našich končinách smůlu. Vlastně mají smůlu naprosto všude, kromě Kanady, kde probíhá beta testing přímo na lidech. Jak to bude s postupným uvolňováním pro další oblasti, hlavně pro tu naši, je zatím ve hvězdách.

Pokud vám úplně náhodou uniklo, o co ve Worms hrách jde, vězte, že vaším úkolem bude bojovat s jedním týmem o několika červech proti druhému týmu. K dispozici budete mít spoustu střelných i výbušných zbraní, zbraní na blízku a také zbraní hromadného ničení. Po vás bude požadován často jen úhel a síla, abyste se trefili vaším ovládaným červem (zbraní) do protivníka. Celá hra je ve 2D a budete se pohybovat po plovoucím ostrově, z něhož jde ‚uloupnout‘ zbraní každý kousek.

Worms 2: Armageddon přišel na Google Play za něco málo přes 70,- korun, což není cena přemrštěná, ale ani jedna z nejnižších. Jelikož je kvalita titulu na vysoké úrovni (alespoň podle hodnocení na iTunes), nejspíš to za vložené peníze bude stát. Kdy ale budeme moci produkt zakoupit a vyzkoušet je zatím nejisté. Budeme se těšit…
[appbox googleplay com.worms2armageddon.app]
Zdroj: Android Police

1 komentář: „Team 17 nakázal stáhnout Worms od EA a vypustil vlastní Worms 2: Armageddon“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *