Google+ a Google Music se dočkaly aktualizace

Pokud používáte aplikace od Google, jistě vás zajímá co nového v nejnovějších aktualizacích samotný výrobce Androida vymyslel. Google+ je aplikace, která stále má své mouchy a hluchá místa, co potřebují zalepit, ovšem vývojáři z Google pracují pilně (většinou), aby přinesli co nejpříjemnější zážitek z používání svým uživatelům.

Google+ se dočkal sice celkem drobné aktualizace, leč velmi zajímavé. V prvé řadě je to něco co mi hodně chybělo a co mě párkrát donutilo přejít na webovou verzi z mobilu a postovat odtam. A to jen proto, aby příspěvek vypadal tak, jak chci, aby vypadal. Jedná se o vkládání odkazů do příspěvků. V původní aplikaci G+ pro Android, když jste do příspěvku vložili odkaz, na hlavní stránce se odkaz vůbec nevyznačil, nevysvítil, chcete-li, ke kliknutí byl až pokud jste příspěvek otevřeli. V nové verzi máte přímo tlačítko na vložení odkazu, který se natáhne a ukáže i nějaký ten náhledový obrázek. Bezva.

Nově nyní také získáte více možností pro spravování komunit a také je dostupná nová lišta oznámení, ve níž si můžete nastavit zda chcete či nechcete být upozorněni snad u každého prvku, na který v G+ narazíte.

V aplikaci Google Music, schopném to přehrávači písniček z cloudu i ze samotného přístroje postaru offline, je vylepšena podpora instant mixů a to až na 25 songů. Instant mix vám vytvoří na základě jedné písničky z vaší databáze mix písniček žánrově podobných. Často to funguje velmi dobře. Můžete si také vybrat, zda chcete náhodně přehrávat album, interpreta nebo playlist. Vylepšení se dočkal taky náhledový obrázek alba, do widgetu přibylo konečně tlačítko předchozí skladba, vyřešeno bylo zamrzání u některých uživatelů na přístroji Samsung Galaxy S III a když si budete chtít z cloudu stáhnout nějakou písničku či album, tak uvidíte průběh stahování při prohlížení alba nebo playlistu.

A to je vše. Více toho pro vás pro tento den nemáme, takže klikněte na odkaz níže a stahujte, aktualizujte, instalujte, užívejte…
com.google.android.apps.plus
com.google.android.music
Zdroj: Android Community

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *