Společnost Lenovo šokuje, oficiálně představila 5 nových telefonů

O společnosti Lenovo lze říci, že se rozhodně nedrží při zemi. Zřejmě nechtěla na CESu vypadat, že je s vývojem pozadu a tak představila hned 5 smartphonů. Již nyní je jisté že rok 2013 bude ve znamení trhu zasyceného smartphony. O výbavě nových chytrých telefonů se můžete dočíst níže. Společnost Lenovo chce být rovnocenným konkurentem všech špiček na trhu, proto se rozhodla o hromadném představení svých modelů.

Fanoušci chytrých telefonů Lenovo to letos opravdu nebudou mít lehké, Lenovo představuje neustále nové telefony a lze si jen těžko vybrat ten pravý. Nyní bylo představeno 5 dalších modelů, ke kterým stručně sdělíme alespoň nejbližší parametry. Je rozhodně na co se těšit, ale nejedná se pouze o špičky na trhu, ale spíše o běžné smartphony s průměrnou výbavou, které jsou dostupné pro každého

A690 je první z modelů, které si představíme. Telefon disponuje 4 palcovým displejem o rozlišení WVGA.  Uvnitř telefonu se nachází jednojádrový procesor s frekvencí 1GHz.

Dalším modelem je Lenovo S890. Jedná se o kvalitní chytrý telefon určený pro prohlížení multimédií, webů a pro hraní her. Telefon má 5 palcový displej s rozlišením pouze 960×540 pixelů. Na zadní straně telefonu se nachází 8 megapixelový fotoaparát. Telefon má tloušťku 9,3 milimetru a jeho hmotnost je 176 gramů.

Model S720 je také určen pro prohlížení médií a navíc je vybaven kvalitním zvukem Dolby Digital-Plus. Na přední straně telefonu lze nalézt 4,5 palcový displej s rozlišením 960×540 pixelů a přední 1 megapixelovou kameru. Na zadní straně je 8 megapixelový fotoaparát. Uvnitř telefonu se nachází dvoujádrový prcesor. Baterie má celkovou kapacitu 2000mAh. Tloušťka telefonu je 9,9 milimetru.

Další model, P770, je určen především pro podnikatele a jiné uživatele, kteří potřebují mít telefon neustále aktivní. Celková kapacita baterie je 3500mAh. Telefon by měl údajně vydržet až 30 hodin hovoru. Součástí vybavení by měl být i kvalitní antivirus.

Poslední model je Lenovo P800. Telefon nabídne 4,5 palcový displej s rozlišením 480×854 pixelů. Uvnitř telefonu nalezneme dvoujádrový procesor s frekvencí 1,2 GHz. Baterie má celkovou kapacitu 2000mAh.

Ačkoliv se nejedná o žádné žhavé modely se super výkonem, tak je výhodou alespoň jejich dostupnost. Již nyní můžete nabídku mnoha z nich vidět na mnoha internetových obchodech.

zdroj: www.dailymobile.net

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *