Chtěli byste tablet s opravdu velkou úhlopříčkou? Tak zkuste 24 palcovou novinku od Viewsonic

Mnoho uživatelů si stěžuje na to, že jim velikost jejich tabletu nevyhovuje, že mají málo prostoru a také, že se na něm špatně pracuje. Řešením pro tyto uživatele by mohla být novinka, kterou nedávno představila společnost ViewSonic. Jedná se o superobří tablet, který jistě uspokojí i ty nejnáročnější uživatele. Pokud sníte o tom, že si takový tablet dáte do batohu, tak na to raději zapomeňte, se svojí rekordní úhlopříčkou raději zvolte vozík.

ViewSonic VSD240 je pravděpodobně jedním z největších tabletů současnosti. Znáte společnost ViewSonic? Zřejmě ne, ale pokud se zajímáte o velké tablety, tak se vám tato společnost jistě vryje do paměti. Představila totiž jeden z největších dosud vyrobených tabletů. Jedná se o giganta s úhlopříčkou 24 palců. Připadá vám to až příliš hodně? Je jisté, že se nejedná o tablet, který se jen tak lehce strčí do batohu či příruční tašky. Důvodem vzniku tohoto tabletu byl výzkum širokoúhlých monitorů, ale nakonec z toho vznikl tablet.

Nyní k parametrům. Již zmiňovaný 24 palcový displej nabídne FullHD rozlišení 1920×1080 pixelů. Uvnitř tabletu lze nalézt procesor Tegra 3 s frekvencí 1,7 GHz. Operační paměť by měla být 2GB RAM, ale zatím tato informace nebyla potvrzena. V základní výbavě tabletu lze nalézt HDMI, Wi-Fi, BlueTooth, Ethernet port a čtečku paměťových karet. Jako operační systém byl zvolen Androidu 4.1 Jelly Bean.

Jelikož je o tomto tabletu zatím pouze velmi málo informací, tak se ani neví, zdali se sluší ho ještě nazývat tabletem. Tento tablet bude dostupný už na jaře, údajně v dubnu a jako první si ho vyzkouší v USA. Jeho dostupnost by měla být bez problémů i pro Evropský trh. Předběžná cena tabletu byla stanovena na 499 dolarů, tedy v přepočtu kolem 10000 korun.

zdroj: www.androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *