Dostaňte vážnou hudbu do svého telefonu s aplikací Vážná hudba vyzvánění

Ačkoliv mladší generace uživatelů poslouchá především popovou hudbu, tak i přesto si mnozí rádi pustí vážnou hudbu. Vážná hudba může znít z vašeho telefonu díky aplikaci, kterou si dnes představíme. Dopřejte si poslech nádherných symfonií pokaždé, když vám zazvoní telefon. K dispozici jsou ti nejlepší mistři klasické hudby, nespočet skladeb a příjemné uživatelské rozhraní.

Vážná hudba vyzvánění je vskutku skvostná aplikace, se kterou si můžete vychutnat ty nejlepší symfonické skladby od předních světových tvůrců vážné hudby. Vážnou hudbu si v aplikaci můžete poslechnout jen tak pro radost nebo si ji klidně můžete nastavit jako vyzvánění pro příchozí hovory. K dispozici jsou dále takové funkce jako jsou přiřazení vybraného vyzvánění pro zvolené kontakty, nastavení upozornění na SMS, nastavení časovače, nastavení widgetu a další.

Vážnou hudbu si můžete nastavit také jako tón pro ranní budíček, je krásné probouzet se za zvuku příjemné symfonie. Jednotlivé skladby si lze dokonce také uložit jako MP3 a následně si je například umístit do svého playlistu. V aplikaci jsou k dispozici umělci jako Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach, Ludwig Van Beethoven a další. Jednotlivé skladby jsou přehledně rozděleny právě podle jejich autorů, na výběr jsou symfonie, ódy, pochody, milostné balady a další.

Vážnou hudbu si lze dokonce nastavit i jako widget, takže si můžete pouštět oblíbené skladby přímo z displeje. Pokud máte rádi vážnou hudbu, tak by vám tato aplikace rozhodně neměla chybět v telefonu. Někteří uživatelé si stěžují, že aplikace občas obtěžuje s reklamami, ale jinak se stala velmi populární a získala si i poměrně vysoké hodnocení.

[app]com.photobeat.bestclassicalmusicringtones&feature[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *