První informace o chystané vlajkové lodi Huawei Ascend Mate

Společnost Huawei chystá velmi zajímavou novinku, chytrý telefon, který se za své parametry rozhodně nemusí stydět. Telefon, který si dnes představíme se ještě sice nedočkal oficiálního představení, ale už nyní jsou známy informace o jeho základních parametrech. Bude se jednat o vlajkovou loď společnosti Huawei, která je dokonalá v každém směru. Překvapí výkonem, displejem a všemi dalšími parametry.

Huawei Ascend Mate je připravovaný chytrý telefon od společnosti Huawei. Hned první věcí, které si lze na telefonu všimnout, je obrovský displej. Huawei umístila do tohoto telefonu 6,1 palcový displej. Kromě obrovského displeje může uživatele překvapit výkon, který je na velmi dobré úrovni. Telefon nebyl sice ještě oficiálně představen, ale první uniklé informace strhly velký zájem široké veřejnosti a již nyní je o tento model velký zájem.

Jak již bylo zmíněno, tak jsou zatím známé pouze základní parametry telefonu. Na přední straně lze nalézt 6,1 palcový displej s neznámým rozlišením a také přední kameru. Na zadní straně se nachází 13MPx fotoaparát s bleskem. Uvnitř telefonu se ukrývá čtyřjádrový procesor s frekvencí 1,8 GHz, operační paměť je 2GB RAM. Baterie nabídne celkovou kapacitu 4000 mAh. Tloušťka celého telefonu by měla být pouhých 9,9mm.

Jaký byl zvolen operační systém je zatím neznámé, údajně by mohlo jít o novou verzi zatím ještě nepředstaveného Androida. Přibližné datum vypuštění na trh ani předběžná cena jsou zatím neznámé informace. Bližší informace sdělíme až po oficiálním představení tohoto telefonu. Již nyní si Huawei Ascend Mate získal pozornost mnoha uživatelů, kteří netrpělivě očekávají oficiální představení.

zdroj: www.phandroid.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *