ZTE Grand S bude přestaven na CES – zde jsou první fotografie

Pokud jste propadli kouzlu smartphonů a rádi vyhledáváte novinky ze světa tohoto technologického odvětví, tak vás určitě bude zajímat, co se na vás chystá v roce 2013. Konec světa se ve své nejtvrdší katastrofické podobě nekonal a dost možná pouze vstupujeme do nové životní etapy. Kdyby prastaří Májové věděli, jak to bude všechno vypadat po roce 2012, tak by svůj konec posunuli ještě o nějaký kousek dopředu, jelikož bychom se jako obyvatelé planety Země připravili o zajímavé elektronické hračky. Čínskou společnost ZTE netřeba nikterak dlouho představovat. Jde o čínského výrobce smartphonů, který má v tomto roce v plánu zaútočit na peněženky nedočkavých zákazníků a přetáhnout na svou stranu i takové, kteří jsou několik let věrní konkurenci. Tentokrát vstoupí na scénu s telefonem pod označením Grand S. Hlavní představení zařízení proběhne na největším elektronickém veletrhu v Las Vegas již za několik málo dní. Jak už to tak bývá, tak Čína není symbolikou kvalitních přístrojů a lidé jsou k těmto produktům spíše skeptičtí.

Na první pohled určitě zaujme tloušťka, která nepřesahuje více než 6,9mm. Výrobci se zaměřili především na nový vzhled a velice zdárně zamaskovali okrajový rám, jenž není takřka vidět. Pětipalcový displej s rozlišením 1080p se stává hlavním prodejním artiklem pro téměř všechny nově představené mobilní zařízení v tomto roce.

Pro všechny milovníky barevných variací je zde nabídka hned několik barevně odlišných variant. Chybět nebude ani červená, růžová nebo žlutá. Grand S je navíc obdařen 2 GB RAM a 13MP fotoaparátem. Vyčkejme ještě několik málo dní a užijme si slavnostní nástup Grand S na největším elektronickém veletrhu. Prozatím se můžete pokochat prvními fotografiemi, které se na internetu objevily.

Zdroj: androidnext.de

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *