Demolition Inc., dokonce i demolice může být zábavou

Akční hra, která je nejlepší pro hráče, kteří potřebují uvolnit vztek a zdemolovat co se dá. Hra Demolition Inc přináší demolování všech možných objektů ve velmi dobře zpracovaném 3D prostředí. Demoluje se prostřednictvím žlutého vznášedla nápadně připomínající UFO. Hra je velmi zábavná a především také vysoce návyková.

V této netradiční hře si přijdou na své všichni s touhou ničit. Zelený mimozemšťan ve žlutém létajícím talíři, za kterého se hraje, má speciální moc všechno likvidovat. K likvidaci používá všechny možné prostředky. Ve hře je možné zlikvidovat prakticky cokoliv, hra má navíc skvěle zpravované fyzikální zákony připomínající realitu.

Ve hře je opravdu nesčetné množství předmětů k likvidaci, od aut, sanitek, dopravních značek a stromů až po rodinné domy, paneláky, mrakodrapy a mnoho dalšího. Efekty destrukce jsou velmi efektní.

Mezi základní nástroje pro destrukci patří speciální tažný paprsek, který dokáže uchopit předmět, například auto, a hodit s ním na jiné předměty. Dále obří výbušná koule, louže s oleje, po kterých se auta sklouzávají nebo třeba prdící krávy, které vybuchují.

Každou demolicí je možné vyvolat další demolici, která nastartuje řetězovou reakci. Za každý zlikvidovaný objekt se přičítají dolary. V případě dlouhých řetězových reakcí je peněz opravdu hodně. Hra byla speciálně vytvořena pro Androidy s NVIDIA Tegra. Hru je možné zakoupit za pouhých 49kč.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Zeroscale.DemolitionInc.hd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5aZXJvc2NhbGUuRGVtb2xpdGlvbkluYy5oZCJd[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *