Novinka od Alcatelu, model One Touch 997D pro 2 SIM karty, je u nás již volně k prodeji

Hledáte opravdu kvalitní telefon, který podporuje 2 SIM karty a zároveň nabídne slušné parametry? Jeden takový si dnes představíme. Společnost Alcatel je zřídka známá svými telefony, ale její poslední modely za zmínku jistě stojí. Bohužel se však nejedná o silného konkurenta, ačkoliv byl Alcatel v prvopočátku rozvoje mobilních telefonů, tak nyní zaujímá spíše spodní pozici na trhu. Možná se však jedná pouze o ticho před bouří a Alcatel se zase předvede v plné parádě.

Alcatel One Touch 997D je velmi vzhledný a zajímavý telefon, který potěší i svými parametry. Jedná se o jeden z nejlepších telefonů, které poskytují možnost dvou SIM karet. Tento model je tedy často psán s příponou dualSIM. Ačkoliv jsme v naší zemi zvyklí především na čínské a japonské značky, tak Alcatel je francouzský výrobce, který má s výrobou mobilních přístrojů, na rozdíl od mnoha nových výrobců, dlouholeté zkušenosti a dokáže nabídnout velkou kvalitu za přijatelnou cenu.

Jak již bylo zmíněno, tak důležitým parametrem je zde podpora dvou SIM karet. Na přední straně telefonu lze nalézt 4,3 palcový displej s rozlišením 800×480 pixelů a přední 0.3 megapixelovou kameru. Na zadní straně lze nalézt 8 megapixelový fotoaparát s LED bleskem. Uvnitř telefonu se nachází dvoujádrový procesor s frekvencí 1 GHz, operační paměť je 512MB RAM. K výbavě telefonu dále patří GPS, Wi-Fi, Bluetooth 3.0 a FM rádio. Vnitřní paměť má celkovou velikost 1GB a je rozšiřitelná pomocí microSD karet. Baterie má kapacitu 1800mAh.

Jako operační systém byl zvolen Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Telefon se nabízí hned v několika barevných variacích a jeho rozměry jsou 130×68×10,9 mm, celková hmotnost je 143 gramů.. Alcatel One Touch 997D je plně dostupný na celém evropském trhu, již nyní ho lze zakoupit v mnoha českých obchodech. Cena telefonu se pohybuje kolem 6000 korun.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *