Už vás nebaví běžné živé tapety? Tak zkuste videotapetu!

Živé tapety byly a stále jsou velmi populární, jejich popularita se ovšem začíná pomalu vytrácet. Pokud vám statické tapety připadají nudné a běžné živé tapety vás také nebaví, tak by jste měli vyzkoušet videotapety. Videotapety jsou zajímavou náhradou klasických živých tapet, přináší natáčený obraz ve vysokém rozlišení přímo na displeje telefonů nebo tabletů s Androidem.

Video Živá Tapeta je unikátní videotapeta, která nabízí velmi povedený videozáznam ve vysokém rozlišení jako tapetu na telefony a tablety. Jako první myšlenka, která napadne téměř každého uživatele, je spotřeba, nebude videotapeta příliš vybíjet telefon? Nikoliv, videotapeta byla vytvořena takovým způsobem, aby přinesla velmi pěkný efekt a zároveň byla šetrná k baterii.

Tato videotapeta přináší nádherné videosekvence přímo z přírody. Uživatel se může podívat na plochu displeje, který  již nebude připomínat součást telefonu, ale například okno do zahrady, ve kterém může uživatel sledovat luční trávu pohybující se ve větru. Tapeta je velmi propracovaná, vzhledem k paměti je aplikace ukládána na paměťovou kartu. Na výběr jsou sekvence jako například záběr pouštní duny, po které se prohání písek, mořská hladina s bouřícími vlnami, písečná pláž s vlnami, koruna stromu houpající se ve větru a mnoho dalšího.

Živá videotapeta Video Živá Tapeta se dočkala velké popularity i vysokého hodnocení, mnozí uživatelé dokonce tvrdí, že se jedná o nejlepší tapetu, jakou viděli. Uživatel si může různá videa na pozadí měnit podle nálady, pro uklidnění si vybrat videotapetu s loukou, pro rozptýlení zase rozbouřenou mořskou hladinu. Velkou výhodou této videotapety také je, že je ke stažení zcela zdarma.

[app]com.alivewallpaper.free&feature[/app]

Video Živá Tapeta

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *