Vyzkoušejte fotografický editor se zajímavými efekty, Fotografické efekty & editace

Fotoaparát na telefonu má téměř každý uživatel, co ovšem každý uživatel nemá, tak to je kvalitní fotografický editor. Většina telefonů nenabízí žádné zajímavé fotoefekty a když už ano, tak jsou nudné a nezajímavé. Aplikace, kterou vám dnes představíme, přináší hned celou řadu zajímavých efektů, se kterými bude úprava fotografií mnohem zábavnější.

Fotografické efekty & editace je aplikace, kterou jistě ocení každý uživatel, který si rád hraje s fotografiemi a upravuje je tak, aby pobavily nebo udělaly dojem. Tato aplikace nabízí nevšední možnosti, na rozdíl od všech podobných fotografických editorů se zde nabízí obrovské množství efektů. Uživatel si může jednoduše vybrat fotografii a udělat s ní doslova zázraky, k dispozici má nespočet nástrojů a filtrů pro editaci.

Výhodou aplikace je, že je vhodná nejen pro zkušené grafiky, ale i pro úplné začátečníky, kteří s podobnými editory nemají zatím žádné zkušenosti. Ze základních nástrojů pro úpravu a pobavení zde najdeme různé rámy, klobouky, čepice, knírky a podobné prvky pro pobavení. Dále se nabízí využití průhlednosti, libovolná transformace, přidání textu a kopírování obrázků. Z filtrů a dalších přídavných efektů zde nalezneme například použití negativu, zrcadlení, vyhlazování, efekt stínu, černobílá fotografie, reliéf, nastavení jasu, zakulacení, gamma efekt, sépie, papírový efekt, sněžný efekt a mnoho dalšího.

S aplikací lze vzít obyčejné fotografie a udělat z nich neobyčejně povedené fotky, které lze následně sdílet s přáteli. Aplikace nabízí také velmi přehledné uživatelské prostředí, ve kterém se lze rychle a snadno zorientovat. Nalezneme zde také historii posledních uložených snímků, ve které lze libovolně listovat a prohlížet si již upravené fotografie. Aplikace sice není zdarma, její cena je necelých 35 korun, ale možnosti úprav, které přináší, za to určitě stojí. Stáhněte si Fotografické efekty & editace a ukažte, že i vy umíte upravovat fotky jako profesionálové.

[app]com.glaretechnosys.PhotoshopEffects&feature[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *