Samsung Galaxy Note 7: postrach Nexusu 7

Samsung Galaxy Note je v dnešní době jedním z nejdiskutovanějších přístrojů. Dočkal se už druhé generace a desetipalcového tabletu. Nyní to vypadá, že jméno Note ponese další přístroj, měl by jím být sedmipalcový tablet Samsung Galaxy Note 7. 

Pravděpodobnost, že tato novinka přijde, je velmi vysoká, jelikož se Galaxy Note II i Galaxy 10.1 těší velké úspěšnosti. Galaxy Note 7 by se měl stát konkurencí iPadu Mini či Nexusu 7.

Displej disponuje rozlišením 1280 na 800 pixelů, což je na 7 palců vcelku slušný poměr. V nitru tohoto přístroje by měl tepat procesor Samsung Exynos 4412. Systém, jenž koluje v žilách této potencionální novinky, je samozřejmě Android, konkrétně se jedná o jeho nejnovější verzi 4.1.2 Jelly Bean.

Hlavní konkurenty jsme již výše zmínili, novinka ale půjde proti dalším oponentům. Kindle Fire, jenž disponuje shodnou úhlopříčkou s Notem 7, je však nepřímým konkurentem, jelikož je jeho cena o dost nižší. V blízké době bychom se měli setkat i s novinkami tohoto segmentu pocházejícími od tchaj-wanských výrobců Aceru a Asusu.

Doufáme tedy, že se s novinkami co nejdříve setkáme, a to na veletrhu CES 2013 či MWC 2012. Uvidíme tedy, jak bude nový Samsung Galaxy Note 7 vypadat. Budeme vás o něm průběžně informovat.

zdroj: androidauthority.com

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *