Připravovaný smartphone ZTE U887 překvapí nízkou cenou, nikoliv však výkonem

Společnost ZTE letos představila nejednu vlajkovou loď, kromě špičkových telefonů byly ovšem představeny i ty průměrné. Jedním z nich je model, který si ukážeme dnes, jedná se o chytrý telefon s průměrnými parametry za dobrou cenu. Telefon sice ještě nebyl oficiálně představen, ale už nyní známe alespoň základní parametry, o které se s Vámi rádi podělíme.

ZTE U887 bude novým telefonem od společnosti ZTE, která letos perlila hned několikrát. Společnost ZTE si zřejmě dala na chvíli pauzu od boje o nejlepší telefon a vytvořila i model, který sice neoplývá úžasným výkonem, ale zato by měl být dostupný za rozumnou cenu, která je pro nejednoho uživatele klíčovou volbou.

Na přední straně telefonu se nachází 5 palcový displej s rozlišením 800×480 pixelů a přední VGA kamera pro videohovory. Na zadní straně lze nalézt 5 megapixelový fotoaparát s bleskem. Uvnitř telefonu se ukrývá jednojádrový procesor s frekvencí 1,2 GHz, operační paměť je 512MB RAM. Celková velikost vnitřní paměti je 4GB a lze ji rozšířit prostřednictvím microSD karet. Baterie telefonu nabídne kapacitu 2,000mAh. Jako operační systém byl zvolen Android 2.3.5 Gingerbread, tato zpráva zklamala mnoho uživatelů, právě třída Androidu by mohla být důvodem pro malý zájem o tento model. Výrobce však pravděpodobně zváží instalaci novějšího Androidu.

Další informace o tomto modelu jsou zatím neznámé, výrobce je sdělí až při oficiálním představení telefonu. Ačkoliv je neznámá i cena, tak i přesto by měla být údajně velmi nízká, právě to by mělo být hlavním tahákem pro koupi telefonu. Telefon by měl být vypuštěn na trh možná již na jaře nadcházejícího roku a jeho dostupnost by měla být pro celý evropský trh.

zdroj: www.gizmochina.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *