Herní tablet Archos GamePad je už k dostání v obchodech

Máte rádi hry na Androidu? Pokud jste opravdoví nadšenci do her na Androidech, tak by vám určitě neměl uniknout herní tablet Archos GamePad, který se začíná hrnout do evropských internetových obchodů. Speciálně herní tablety jsou spíše raritou, která se jen tak nevidí. Pokud vás hry baví, tak s tímto přístrojem vás budou bavit ještě více, tvar i tlačítka byly uzpůsobeny pro pohodlné ovládání.

Archos GamePad je herní tablet, ze kterého budou mít jistě radost všichni příznivci her. Tento tablet tu byl již dříve prezentován, nyní už si ho mohou nedočkaví uživatelé Androidů zakoupit. Nové Android hry lze hrát na mnoha tabletech, většina tabletů ovšem nenabídne pohodlné ovládání a uživatel tak přichází o zážitek ze hry. Tento tablet disponuje ovládacími tlačítky po obou stranách kolem displeje, což umožňuje hráči sledovat celou obrazovku a užít si více zážitky ze hry.

Na přední straně tabletu lze nalézt 7 palcový displej s rozlišením 1024×600 pixelů a malou kameru. Uvnitř tabletu se nachází dvoujádrový procesor Rockchip RK3066 s frekvencí 1,6 GHz, dále čtyřjádrový grafický čip ARM Mali 400 MP a operační paměť 1GB RAM. Vnitřní paměť má celkovou velikost 8GB a je rozšiřitelná prostřednictvím microSD karet. K základní výbavě patří také Bluetooth, Wi-Fi a mini HDMI výstup. Jako operační systém byl zvolen Android 4.1 Jelly Bean.

Ačkoliv není výkon tabletu srovnatelný se současnými lídry na trhu, tak si lze bez problémů zahrát všechny nové hry. Jelikož je tablet určený především pro mladé lidi, kteří rádi hrají, tak je tablet k dispozici i za velmi příjemnou cenu, která činí v přepočtu necelé 4000 korun. Již nyní lze tablet pořídit v mnoha internetových obchodech a pravděpodobně se s ním za nedlouho setkáme v českých eshopech.

zdroj: www.androidcommunity.cz

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *