[Aktualizováno] Spuštění GTA: Vice City provázejí problémy

Dnes je 6.prosince, což je magické datum, určené vývojáři z Rockstar Games, pro spuštění GTA: Vice City pro iOS a Android, jako oslava 10. výročí od vydání této hry. Nejeden fanoušek, včetně mě, čekal na toto datum a před pár hodinami jsme se konečně dočkali…a nebo taky ne…

Vydání GTA: Vice City provázejí problémy již od jeho uvedení na Google Play. Spousta nakupujících dostává při pokusu o stáhnutí dodatečných dat, která zabírají kolem 1.5 GB místa, odpověď ve formě textu „Xapk validation errors“. Těchto uživatelů je většina, a proto se také hodnocení hry ještě před chvílí, kdy byla tato dostupná na Google Play Store, hemžila jednohvězdičkovými komentáři. Jak jsem již zmínil, hru už na Google Play Store nenajdete. Ještě před chvílí hra nebyla dostupná při vyhledávání, ale mohli jste se na ni dostat přes konkrétní odkaz a spokojeně ji zakoupit. Nyní už se dočkáte jen informace, že požadovaná stránka nebyla nalezena.
Věřím tomu, že nebude trvat dlouho a hra se opět dostane na Google Play Store, stáhnutí dodatečných dat půjde bez problémů a záplava jednohvězdičkových hodnocení zmizí pod hromadou hodnocení čtyř a pětihvězdičkových.

Aktualizace: Nakonec je všechno trošku jinak. Hra původně neměla být vůbec na Google Play Store k nalezení a to, že se tak stalo, byla pouze chyba. Níže můžete vidět celé vyjádření Rockstar Games k tomuto problému.

Zdroj: Android Police, Twitter

2 komentáře: „[Aktualizováno] Spuštění GTA: Vice City provázejí problémy“

  1. Už je aj stiahnuté z Google Play.

    Správa od Rockstar Games:
    We’re aware that some users have attempted to download Vice City: 10th Anniversary Edition from the Google Play Store and have experienced validation errors. Just to be clear: the game is not available for Android devices just yet, and if you’re seeing it listed on the Store then this is an error, and you shouldn’t attempt to download it. We’ll keep you up to date and let you know as soon as the game is live and available to purchase.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *