Nabi Jr. je tablet určený těm nejmenším uživatelům

Tablety i telefony se vytváří jak pro náročné, tak i pro nenáročné uživatele, ale často se zapomíná na děti. Děti se dostávají k moderní technologii mnohem dříve než tomu bylo v předchozích letech. Možná proto byl vyvinut tablet, který je určen i pro ty nejmenší uživatele, pro děti. Dětské tablety jsou velmi oblíbené, přináší jednoduché rozhraní, které nabízí velmi snadné ovládání.

Nabi Jr. je tablet pro děti. Již samotný vzhled tabletu je zcela odlišný od všech standardních tabletů, se kterými se setkáváme v různých obchodech s elektronikou. Hlavní výhodou tabletu je poměrně slušný výkon a velmi nízká cena, díky které mohou rodiče udělat svým ratolestem radost a pořídit jim hračku, o které se většině uživatelů mohlo v dětských letech pouze zdát. Tento tablet je od společnosti FUHU.

Jak již bylo zmíněno, tak tablet disponuje velmi jednoduchým ovládáním a zajímavým vzhledem. Na přední straně je 5 palcový displej s rozlišením 800 x 480 pixelů. Uvnitř tabletu se nachází dvoujádrový procesor Tegra 2, operační paměť je 1GB RAM. Do základní výbavy patří také Wi-Fi. Jako operační systém byl zvolen Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Tablet má speciální uživatelskou nadstavbu určenou právě pro děti.

K tabletu se pojí velké množství výhod, mezi které patří exkluzivní přístup na Nabi App Store, kde lze dětem stáhnout zábavné a výukové aplikace pro procvičení psaní, matematiky a různých znalostí. Tablet je dostupný ve dvou verzích, 8GB verze stojí 99 dolarů, tedy cca 2000 korun a 16GB verze je k dispozici za 129 dolarů, cca 2500 korun. Tablet Nabi Jr. je k dispozici na americkém trhu, ale postupně se rozšiřuje do mnoha internetových obchodů.

zdroj: www.androidcommunity.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *