League of Evil

S velkou radostí můžeme všem milovníkům starých dobrých arkádových her oznámit, že ještě existuje jeden vývojářský tým, který umí uhodit hřebík na hlavičku. Noodlecake je parta lidí, jejichž cílem je oprášit někdejší slávu automatovek a přenést tamní skvělou atmosféru do našich chytrých telefonů. League of Evil je senzačním počinem s příměsí napínavé zábavy. Jde o klasickou retro skákačku, u které se nudit nebudete. Vývojáři nezapomněli na kvalitní příběh, takže se pohodlně usaďte a připravte se na velkolepou dobrodružnou výpravu. League of Evil nám předkládá celkem přímočarý koncept. Vaším hlavním úkolem je zničit společenství vědců, které ohrožuje budoucnost lidstva jako takového.

A jak už je u takovýchto her zvykem, tak cesta na samotný konec scénáře nebude vůbec jednoduchá. Naštěstí váš hrdina dokáže kopat, běhat, skákat a je vyzbrojen speciálními vlastnostmi. Hra si získala obdiv u mnoha hráčů pro svou příjemně zpracovanou grafiku. Rovněž se zde setkáte s velkým počtem různorodých protivníků a oceníte odlišnost jednotlivých lokalit. Dohromady se v placené verzi hry ukrývá na 160 levelů. Nebojte se, že by vývojáři opomněli bezplatnou možnost.

Na Google Play se nalézá i free licence, která vám o hře prozradí více než pouhá recenze. Pokud se vám tento typ her zamlouvá a rádi si občas zahopsáte v podivně vzhlížejících kolech s mnoha protivníky, tak League of Evil okuste a dejte světu zprávu, jestli se vám hra líbí. V plné palbě je hra k dostání za necelých 20 Kč. S přihlédnutím k životnosti hry to není nikterak závratná suma. Na Google Play se v této hodnotě válí daleko méně zajímavé tituly.

[app]com.noodlecake.leagueofevil&feature=search_result[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *