Nemůžete se dočkat Vánoc? Tak si pořiďte aplikaci Zábava vánoční kalendář pro děti

Stále se nemůžete dočkat vytoužených Vánoc? Tak si zkraťte dlouhé čekání se zábavnou aplikací, která vám zpříjemní vaše dlouhé chvíle a zároveň pomůže naladit tu správnou Vánoční atmosféru. Jistě si pamatujete, jak jste se jako děti vždy těšili, jak otevřete další okénko adventního kalendáře a ochutnáte pokaždé kousek čokolády. Dnešní aplikace funguje stejně jako adventní kalendář, tak z ní určitě budete mít radost.

Zábava vánoční kalendář pro děti je aplikace, která udělá radost dětem i dospělým. Jedná se o pěkný a animovaný adventní kalendář s elfy. Elfové jsou malí pomocníci, kteří pomáhají s výrobou hraček, které přijdou pod stromeček. Uživatelům se nabízí celkem 24 okének, stejně tak jako 24 dní do Vánoc, teď už samozřejmě méně. Uživatel si může, stejně tak jako v běžném adventním kalendáři, otevírat okénka.

V každém okénku čeká na uživatele krátký animovaný příběh s jednoduchým úkolem. V každém okénku je jiný příběh i jiný úkol. Úkoly i příběhy jsou velmi jednoduché, to proto aby jim rozuměli i malé děti, pro které je aplikace především určena. Po otevření okénka se nejdříve okno rozsvítí, ukáže se krátké video a objeví se kartičky s textem. Jak již bylo zmíněno, tak úkoly jsou velmi jednoduché. Úkoly jsou na interaktivním obrázku, kde může uživatel například elfovi pomoci opravit rozbitou hračku nebo pomoci paní Santové s pečením cukroví.

Aplikace se dočkala vysoké popularity i hodnocení, je oblíbená především svojí příjemnou náladou a pěkným animovaným prostředím. Pokud máte doma děti, tak určitě neváhejte a aplikaci stáhněte, abyste jim zpříjemnili Vánoce a navodili příjemnou atmosféru. Vánoce už se kvapem blíží, tak si stáhněte aplikaci Zábava vánoční kalendář pro děti do svého telefonu, je zdarma.

[app]com.dancingsquirrel.elf[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *