Huawei T8830 je chytrý telefon za velmi dobrou cenu

Ne všechny chytré telefony musí být drahé, důkazem je telefon, který si teď představíme. Jedná se o novinku od společnosti Huawei, která překvapí svým úžasným poměrem cena : kvalita. V posledních měsících jsme si mohli všimnout nabídky mnoha levných a zároveň výkonných telefonů. S trochou štěstí se tento trend uchytí a budeme si moci pořizovat kvalitní telefony za málo peněz.

Huawei T8830 je nový model telefonu od společnosti Huawei, která jeho představením zřejmě chtěla uživatelům naznačit, že by tento telefon mohli pořídit svým známým jako dárek k Vánocům. Zajímavá je totiž cena telefonu, která je výrazně nižší než u podobných telefonů ostatních značek. Vzhled a výkon sice lehce zaostávají, ale pro méně majetné uživatele se nabízí možnost zakoupení kvalitního telefonu za dobrou cenu. Zajímavostí je, že telefony Huawei jsou ve světě velmi populární, ale na domácím čínském trhu úspěch neslaví.

Telefon má 4palcový displej s rozlišením 480 x 800 pixelů s velmi odolným sklem Gorilla Glass. Na zadní straně je 3,2megapixelový fotoaparát bez blesku. Uvnitř telefonu se nachází dvoujádrový procesor Mediatek MT6517 s frekvencí 1,2 GHz, operační paměť je 512 MB RAM.  Jako operační systém byl vybrán Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Jestliže je uživatel nenáročný a postačí mu levný přístroj s obstojným výkonem, tak je pro něj model T8830 ten pravý. Špatnou zprávou je, že zatím nebyla oznámena dostupnost pro Evropu. Zatím není jisté, jestli bude telefon vůbec dostupný i pro jiné země, ale byla by škoda, kdyby nebyl, protože jeho cena bude v přepočtu pouze kolem 2000 Kč.

zdroj: www.unwiredview.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *