Zasmějte se s reálnými zvuky říhání s aplikací Krkat Sounds

Jistě není nikomu příjemné, když si ve vaší blízkosti někdo říhne, tedy obzvláště, když měl předtím devět kousků piv a česnekovou pomazánku. S říháním se lze i pobavit. Aplikace, kterou vám dnes předvedeme, nabízí širokou škálu zvuků, které lze při říhání vydávat. K dispozici jsou jak krátké, tak i dlouhé říhnutí s možností doprovodného zvuku trávícího traktu. Zvuk nechutného říhnutí si lze dokonce nastavit i jako vyzvánění.

Krkat Sounds je nechutná aplikace, která přináší reálné zvuky krkání přímo do telefonu. Uživatel má s aplikací k dispozici celkem 43 zvuků říhnutí. Na výběr je z takových skvostů jako jsou krátké krknutí, pivní krknutí, dlouhé krknutí a mnoho dalších. S aplikací si užijete mnoho zábavy především mezi přáteli. Krknutí si lze nastavit i jako alarm u budíku, takže pokud nechcete být buzeni příjemným zvukem hudby, ale mocným krknutím, tak není problém to nastavit.

Říhnutí je označováno jako vypuštění plynů dusíku, kyslíku a oxidu uhličitého, které vznikají při trávení, polykání jídla i se vzduchem a při pití sycených nápojů. Aplikace nabízí dokonce i možnost časovače a widgetu. Uživatel si může nastavit dobu, za kterou se ozve nastavené krknutí. Díky widgetu si lze na plochu displeje umístit jednotlivá říhnutí, která se spustí po kliknutí na jejich ikonku.

Jedná se zcela čistě o zábavnou aplikaci bez žádného bližšího využití. Pokud se chcete pobavit nebo si vystřelit z kamaráda, tak je tato aplikace vhodný nástroj, jak se pobavit. Výhodou aplikace je, že je ke stažení zdarma.

[app]com.photobeat.burpsounds&feature[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *