Kam na lyže? Aplikace Lyze & Snehove zpravodajstvi vám poradí

Sotva se na zemi objeví drobný poprašek sněhu, tak tisíce vášnivých lyžařů zatouží po zasněžené sjezdovce. Kde ovšem hledat sjezdovky, které zaručí dostatečné množství sněhu? K tomu slouží aplikace, která čerpá informace ze všech důležitých lyžařských center nejen po České republice, ale i po celém světě. Jestliže vás zajímá provoz, množství sněhu a podobné informace, tak je aplikace určená přímo pro vás.

Lyze & Snehove zpravodajstvi je aplikace, kterou jistě ocení mnoho lyžařů. Jedná se o průvodce po lyžařských střediscích, který prozradí nejenom podmínky pro lyžování, ale dokonce zjistí, jaké bude počasí. Sjezdovky si lze prohlížet i prostřednictvím web kamery. Aplikaci přinesl nejrozsáhlejší lyžařský portál OnTheSnow.cz. Uživatelé mají k dispozici informace o cca 2000 středisek z celého světa a také z České republiky.

Aplikace je velmi přehledně rozdělená a uživatel má možnost se dozvědět i bližší informace o středisku, tedy popis, otevírací dobu atd. Mezi lyžařská střediska, které lze pomocí aplikace najít, patří také  Špindlerův Mlýn, Harrachov, Rokytnice, Klínovec, Jasná, Val di Fiemme, Livigno Stubai a mnoho dalších. V aplikaci lze najít podrobné lyžařské mapy. Užitečnou funkcí je lokalizace středisek v okolí prostřednictvím GPS, dále fotografie ze svahů, Powder Alarm – místa s čerstvým sněhem, živý přenos z webkamery, předpověď počasí pro lyžařská střediska atd.

Aplikace je jako dar z nebes pro mnoho lyžařů, kteří byli závislí na nepřesných informacích a vlastní intuici. Díky mnoha užitečným funkcím není problém plánovat lyžařské výlety nejen po České republice, ale i po celé Evropě nebo celém světě. Někteří uživatelé si stěžují na pomalejší aktualizaci informací u některých středisek, ale jinak se aplikace dočkala velké popularity a také vysokého hodnocení. Aplikace Lyze & Snehove zpravodajstvi je ke stažení zcela zdarma.

[app]com.skireport&feature[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *