Společnost LG představí čtyřjádrové žihadlo s FULL HD displejem a novým Androidem

Společnost LG je svými kvalitními telefony dobře známá po celém světě, nyní si ovšem udělala reklamu ještě mnohem dříve než je obvyklé, není se čemu divit. Telefon, se kterým vyrazí LG příští rok na trh, předčí svými parametry všechny současné sériově vyráběné telefony. Nový telefon od LG nabídne, kromě vysoce vyspělé technologie, také nový Android, který bude prvně představen až v roce 2013.

LG Optimus G2 je telefon, který posune současnou úroveň všech telefonů s Androidem o výrazný krok dopředu. Bude se jednat o jeden ze světově nejlepších telefonů, který strčí veškerou konkurenci hravě do kapsy. Hardwarová výbava bude výrazně převyšovat všechny telefony, na které můžeme narazit v obchodech. Není pochyb, že si korejský výrobce udělal svojí tiskovou zprávou velkou reklamu, již nyní se na telefon těší tisíce uživatelů z celého světa.

Nyní již k samotným parametrům telefonu. Na přední straně se nachází úžasný 5-ti palcový LCD displej s Full HD rozlišením a jemností 440 ppi. Údaje o fotoaparátu jsou zatím neznámé. Uvnitř telefonu se nachází čtyřjádrový procesor Snapdragon S4 Prime (Qualcomm MSM8974) s frekvencí 2 GHz. Připojení k internetu je vyřešeno prostřednictvím LTE.  Dalším velkým překvapením je vybraný operační systém Android 5.0 Key Lime Pie, který nebyl dosud nikde představen. Celková výbava by měla být výrazně pokročilejší než u všech dosud vyrobených telefonů. Kromě vysoce kvalitního hardwaru by měl telefon nabídnout také pokročilou softwarovou výbavu s vlastními nadstavbami.

Jedná se drtivou ránu ze strany LG a předpokládá se, že tímto modelem na chvíli převálcuje konkurenci. Společnost LG opravdu šokovala, můžeme ovšem čekat, že si to přední světoví výrobci telefonů, jako jsou například Samsung a další, nenechají líbit a přijdou také s nějakým technologickým unikátem. Právě díky neustálému boji mezi konkurenčními výrobci se můžeme dočkat stále lepších a lepších telefonů. Každý rok se posouvá mobilní technologie mílovými kroky vpřed a je absolutně nemožné předpokládat, jak bude trh s elektronikou vypadat za několik let. Telefonů LG Optimus G2 se budeme moci dočkat až v létě příštího roku, ale už nyní je jisté, že LG nastavilo laťku velmi vysoko. Telefon bude představen na veletrhu MWC 2013 v Barceloně.

zdroj: www.pocketdroid.net

2 komentáře: „Společnost LG představí čtyřjádrové žihadlo s FULL HD displejem a novým Androidem“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *