Recenze na Google Play Store jsou nově spojeny s vaším G+ účtem

Abyste ostatním uživatelům ulehčili výběr aplikací a nastínili rozdíl mezi kvalitními a nekvalitními kousky, můžete vlastními slovy recenzovat vyzkoušené a nainstalované aplikace a hodnotit jednou až pěti hvězdičkami. Doteď se k recenzi přiřadilo jen jméno a případně název telefonu nebo tabletu, ze kterého jste recenzi napsali. Google se ale snaží stále více prosadit svůj ‚lepší Facebook‘, tedy G+, či Google Plus, chcete-li, a proto se rozhodl, že při psaní recenzí bude nyní vidět váš profil z G+. To znamená vaše fotka a pár informací, které máte nasdílené jako veřejné.

Jestli tato změna přinese Googlu další ovečky, které začnou používat Google Plus nebo si většina uživatelů profil na G+ pořídí jen z důvodu napsání nějaké občasné recenze je otázkou. Možné je také to, že lidi tato nutnost odradí od psaní recenzí a hodnocení vůbec a to by byla skutečně škoda. Nicméně i to množství lidí, které Google Plus již teď používá, by mohlo být dostatečné pro objektivní zhodnocení kvality aplikace.

Recenze, které byly napsány před touto změnou se budou ukazovat jako od ‚Uživatel Googlu‘. Všechny ostatní dostanou pravé jméno, fotku, prostě vše základní, co máte v Google Plus.

Zdroj: Android Police

1 komentář: „Recenze na Google Play Store jsou nově spojeny s vaším G+ účtem“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *