Heureka.cz Vás naučí správně nakupovat, stáhněte si ji jako aplikaci do telefonu

Heuréka, našel jsem to! Proč nakupovat draze, když můžete nakupovat výhodně. O vaše šetrné nákupy se může postarat aplikace, která slouží úplně stejně jako stejnojmenný portál. Pokud sháníte jakékoliv zboží, tak zde si zjistíte jeho opravdovou kvalitu a také cenovou dostupnost v mnoha obchodech. Jestliže jste byli doposud závislí na vlastním výběru, tak to raději přenechte na této inteligentní aplikaci.

Heureka.cz je oblíbený český portál pro vyhledávání a porovnávání zboží, zároveň je to také aplikace do telefonů s Androidem, která má stejný účel. Aplikace nabízí velké množství užitečných funkcí. Pokud sháníte zboží určitého charakteru, tak s aplikací je možné hledat zboží podle ceny, regionu, dozvědět se informace o jeho kvalitě, zjistit dostupnost v mnoha obchodech a mnoho dalšího.

S aplikací lze snadno vyhledávat zboží, hledat produkty podle čárového kódu (pokud to telefon umožňuje), prohlížet fotografie produktů, hlídat dostupnost v e-shopech, uložit oblíbené produkty do schránky a mnoho dalšího. Uživatel si může také prohlížet nejoblíbenější a nejprodávanější zboží na Heuréce. S tímto portálem je spojeno tisíce e-shopů po České republice, takže má uživatel k dispozici zboží z celé země jako na dlani.

Aplikace je velmi přehledná a nabízí jednoduché uživatelské rozhraní, ve kterém se každý velmi snadno zorientuje. Vybíráte si snad nový telefon? Tak ho sežeňte levně, můžete si nechat zobrazit seznam všech obchodů, ve kterých je k dispozici a vybrat tu nejlevnější nabídku. Pokud na internetu nakupujete pravidelně, tak s touto aplikací můžete ušetřit až tisíce korun. Jedná se o jeden z nejvyužívanějších českých portálů pro nakupování. Díky pravidelným recenzím se můžete dozvědět informace o produktech od samotných uživatelů. Aplikace Heureka.cz je ke stažení zcela zdarma.

[app]cz.ursimon.heureka.client.android&feature[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *