Se sborem na silnicích – Street Alert

Jen málokterá aplikace je tak originální jako Street Alert. Už podle názvu možná tušíte, že půjde o nějakého pomocníka, který vás upozorní na
blížící se nebezpečí. Ano, jste velice blízko k rozuzlení této hádanky. Street Alert však zachází ještě dál a poskytuje všem zájemcům ucelené informace o všech výjezdech hasičských sborů.Je velkou škodou, že tato aplikace nefunguje celorepublikově s možností výběru jednotlivého kraje, Street Alert sleduje pouze jihomoravský kraj a veškerou tamní aktivitu našich zachránců. Dle nejnovějších statistických údajů vyjíždí hasiči každý den k nejméně deseti případům.

Nezáleží na tom, jestli zrovna domlouvají kočičce uvízlé v korunách stromů nebo pomáhají hasit menší požár. Pokud máte u hasičů známé nebo jen chcete být informováni o dění ve vašem okolí online, tak si stáhněte aplikaci  Street Alert.

Hasičům přišlo smutné, že se o jejich statečných činech mluvilo až druhý den nebo mnohdy vůbec, proto vytvořili Street Alert, který vás upozorní na každý výjezd či zásah v aktuálním čase. Street Alert je zcela zdarma a velmi přehledný.

[app]cz.thran.streetalert[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *