Na velikosti záleží, Samsung představí 5-ti palcový model Samsung Galaxy Grand

Model Samsung S3 se stal letos jedním z nejpopulárnějších telefonů mezi uživateli, tak proč z toho ještě něco nevytěžit? Samsung stále tlačí na pilu a snaží se kout železo dokud je žhavé, rád by potěšil své široké řady fanoušků další verzí Samsungu, sice půjde o podobný model, ale nabídne větší displej. Právě větší displej je jedna z věcí, které doženou tento model telefonu k dokonalosti, bohužel je větší na úkor kvality.

Samsung S3 všichni moc dobře známe, to je ten telefon z reklamy, ten telefon, který má kamarád a ten telefon, který nám odpočívá v kapse. Znáte ovšem 5-ti palcovou verzi? Právě s 5-ti palcovou verzí by si Samsung rád získal další tisíce uživatelů. Tento model je nazýván Samsung Galaxy Grand. Těžko říct, zda má společnost Samsung nějaké liščí úmysly, ale nacpat větší displej do stejného telefonu se jeví jako dobrý nápad, alespoň očima uživatelů, kteří tento nápad přijali kladně.

Model Samsung Galaxy Grand bude vybaven 5-ti palcovým LCD displejem s rozlišením 800 x 480 obrazových bodů, v porovnání model S3 má 4,8 palcový Super AMOLED displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů. Displej u modelu Grand je tedy výrazně horší kvality. Model Grand bude obsahovat procesor Exynos 4412 s frekvencí 1,4 GHz, LTE a baterie bude mít celkovou kapacitu 2100mAh. Jako operační paměť byl zvolen Android 4.2 Jelly Bean, možná bude s nadstavbou TouchWiz.

Jedná se o další překvapení ze strany Samsungu, ale tak lze říct, že všechny kroky Samsungu jsou nepředvídatelné. O popularitě telefonů Samsung Galaxy není pochyb. Možná, že se dočkáme i dalších verzí tohoto modelu, ale těžko říct. Cena telefonu se bude pohybovat zhruba kolem 14000 korun, jeho dostupnost bude zatím pouze pro jihokorejský trh, naši uživatelé si na něj ještě budou muset počkat.

  zdroj: www.androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *