Dead Trigger, zabíjení zombií v nové FPS hře s dokonalou grafikou

Konečně vychází akční FPS hra, ve které si přijdou na své všichni hráči, kteří si rádi vybijí přebytečnou agresivitu na krvelačných zombiích. Hra obsahuje krvavé efekty a rozhodně nepatří  do rukou malým dětem. Ve hře je jediný úkol, likvidovat hordy nakažených zombií všemi možnými prostředky.

 

Hra je od Brněnského herního studia Madfinger, které je poslední dobou známé velmi kvalitními kousky jako například střílečkou Shadowgun. Ve hře Dead Trigger hráč zavítá do velmi dobře graficky zpracovaného prostředí tunelů metra, sklepů i celých měst.

Příběh hry je podobný jako u ostatních tohoto žánru. Svět byl nakažen nebezpečnou infekcí, která mění lidi ve zrůdy požírající ostatní lidi. Nákaza se přenáší pokousáním a nakažení se již nemohou nikdy vyléčit. Jediným lékem je jim kulka přímo do hlavy. Hlavní hrdina hry má k dispozici celý arzenál zbraní. Ve hře je možné nalézt malé ruční zbraně, brokovnice, samopaly, rotační kulomet a mnoho dalších zbraní.

Vývojáři se soustředili především na velmi dobré efekty. Propracované jsou dokonce i efekty světel a stínů nebo vodní efekty. Po zastřelení jakékoliv zombie stříká mnoho krve a je možné například ustřelit libovolnou část těla. Hra je sice velmi krvavá, ale už teď se na ni těší mnoho fanoušků tohoto žánru. Hra je poměrně náročná, aby jí uživatel rozchodil, tak potřebuje alespoň Android s Nvidia Tegra 3. Hru bude možné stáhnout koncem tohoto měsíce na Google Play a na NVIDIA TegraZone.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *