Živá tapeta Saving Bob Live Wallpaper HD Vás donutí dobít baterii nebo se pejsek utopí

Originalita nápadů občas nezná mezí. S běžnými tapetami, kde blikají různé barvy nebo kde se pohybují předměty, se setkáváme každý den, dnešní živá tapeta je ovšem něčím speciální. V tapetě, kterou Vám dnes předvedeme půjde doslova o život. Nebojte se, nepůjde o život uživatele, nýbrž o život pejska, kterého nesmíte nechat utopit. Jak můžete pejska zachránit? To se dočtete níže.

Saving Bob Live Wallpaper HD je živá tapeta, která Vás doopravdy pobaví. Na tapetě je pejsek Bob. Pejsek Bob moc zlobil, kousl svého páníčka do zadnice a tak ho za to páníček přivázal k ocelovému potrubí. Je tu jeden problém, z potrubí neustále uniká voda, která stoupá a mohla by pejska utopit. Hladina vody stoupá v závislosti na úrovni nabití telefonu, čím více je telefon vybitý, tím více stoupá hladina vody a pejsek se více topí. Jestliže chcete pejska zachránit, tak budete muset honem dát telefon na nabíječku.

Přijde Vám to příliš morbidní? Mnoho uživatelů tento nápad vítá jako vtipné a originální upozornění na nízký stav nabití baterie. Velkou výhodou je, že lze měnit prostředí, pejsek se může pokaždé nacházet jinde. Co je ještě lepší? Kromě toho, že lze úroveň vody nastavit na úroveň nabití, tak ji lze i nastavit například na sílu signálu, příjem dat, WIFI signál a mnoho dalšího. Pokud tedy uživatel zpozoruje, že pejskovi začíná moknout kožich, tak je zapotřebí to nějak řešit, vždyť by mohl prochladnout.

O tom, že tento pejsek není pouze němá tvář, se budete moci přesvědčit hned až úroveň vody stoupne. Pejsek se začne bát, začne měnit výrazy ve tváři a ve chvíli, kdy hladina dosáhne kritické výšky, tak začne dokonce i brečet. Buďte na pejska Boba hodní a nenechávejte telefon nenabitý. Živá tapeta Saving Bob Live Wallpaper HD je ke stažení zcela zdarma.

[app]com.igm.android.lwp.bob53&feature[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *