Pochlubte se svojí znalostí piva s aplikací Pivní listy

Říká se o nás, že jsme národ pivařů, je to skutečně pravda? Podle statistik ano, jak moc dobře ovšem znáte tento zlatý mok? Doplňte své mezery ve vzdělání a stáhněte si skvělou českou aplikaci, která Vás naučí znát všechna česká piva, pivovary a pivní styly. S touto aplikací zaperlíte při každé pivní sešlosti s přáteli, kdy budete moci vytáhnout vždy nové informace o pivu a pochlubit se svojí znalostí tohoto moku.

Pivní listy je, jak už název napovídá, aplikace, která bude mít něco společného s pivem. Jedná se doslova o kouzelný pivní lexikon, který zná veškerá pivní tajemství. V aplikaci se nachází informace o všech českých pivech, o všech českých pivovarech a také o pivních stylech. Samotné základní menu aplikace je rozděleno do základních třech nabídek podle toho, co vás zrovna zajímá.

Aby zde nechyběla ta správná pivní atmosféra s nádechem chmelného opojení, tak i vzhled aplikace připomíná pivo. Co zajímavého se můžete dozvědět v jednotlivých sekcích menu? U piva se dozvíte informace o dané značce piva, složení atd. U pivovarů si můžete prohlížet všechny české pivovary, které jsou přehledně vypsány v položkovém seznamu, včetně města, ve kterém se nacházejí. Pro detail stačí vždy položku rozkliknout.

Pivní styly Vám prozradí, jak je dané pivo vyrobeno a jaké byly použity přísady. Níže je například typická ukázka detailu u piva. Uživatel má možnost rozšířit své pivní znalosti a dozvědět se něco nového například i o značce piva, kterou každý den popíjí se svými přáteli v hospodě.

Jedná se o zajímavou aplikaci, kterou čeští uživatelé Androidů jistě ocení, akorát si dejte pozor, aby jste si při studiu pivní terminologie omylem nepolili nový smartphone pivem, nemuselo by to dopadnout nejlépe. Velmi dobrou zprávou je, že je aplikace ke stažení zcela zdarma.

[app]cz.zalsky.android.pivnilisty&feature[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *