Aplikace Kurzovní Lístek Vám zjistí aktuální kurzy cizích měn

Stále přemýšlíte, kde si máte nechat vyměnit těch 20 Euro, které Vám zbyly z dovolené? Kurzy cizích měn neustále skáčou nahoru a dolu a na mnoha místech, kde lze peníze směnit, nabízejí jiné kurzy či jiné poplatky. Často se stává, že místo výhodného kurzu přijde uživatel o mnoho peněz zbytečně. S aplikací pro aktuální kurzy podle banky by mělo být vybírání místa pro směnu peněz pouze drobnou a nenáročnou záležitostí.

Kurzovní Lístek je aplikace, kterou ocení především uživatelé, kteří se chystají do zahraničí nebo se z něj vrátili a rádi by si nechali proměnit peníze ve směnárně. Aplikace dokáže prozradit, jaký je aktuální kurz v různých bankách. Aplikace je velmi vítaná a mnoho uživatelů si ji chválí. Pro zjištění aktuálního kurzu různých měn stačí otevřít aplikaci. Kurzy měn jsou pravidelně aktualizovány, takže se uživateli nestane, že by viděl staré záznamy.

Informace o kurzu měny jsou přehledně zobrazeny, stejně tak jako ve směnárně nebo v bance, tak i zde je uvedena značka státu, zkratka, počet jednotek, nákup, prodej, střed a země. Ačkoliv jsou kurzy aktualizovány, tak si může uživatel nechat vše zaktualizovat přímo při prohlížení přes tlačítko „Aktualizovat“. Celá aplikace je v češtině a obsahuje všechny základní kurzy měn, se kterými se lze v bankách a směnárnách setkat.

Uživatel má dokonce možnost si vybrat druh banky, u které chce vidět její nabídku kurzu. Aplikace má bohužel velmi malý výběr možností bank, ale naštěstí je seznam bank neustále rozšiřován. Kromě nabídky bank, kterou můžete vidět na obrázku nahoře, byly přidány: Komerční banka, ING, Volfsbank, UniCredit Bank, Oberbank a Citybank. Zjištění aktuálního kurzu u vybrané banky je otázkou pouze několika vteřin. Aplikace se dočkala také velmi vysokého hodnocení.

[app]eu.apksoft.android.kurzy&feature[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *