Aplikace Pracovní nabídky Vám pomůže s hledáním práce

Stále nemůžete najít práci? Nevyhovuje Vám současné zaměstnání? Tak s tím něco udělejte. Hledání práce je v dnešní době jednodušší než kdy dříve, stačí když máte po ruce telefon se šikovnou aplikací. Současný trh práce bohužel není takový, jaký by si ho většina nezaměstnaných přála vidět a volných míst je mnohdy málo. Je proto potřeba se nevzdávat a pořídit si účinný nástroj pro vyhledání práce.

Pracovní nabídky je aplikace, která je šikovným pomocníkem při vyhledávání optimálního zaměstnání. O podobné mobilní aplikaci na Android jsme tu už jednou psali, ovšem každá aplikace obsahuje mnoho rozdílných nabídek. Celá aplikace byla navržena tak, aby hledání bylo pokud možno co nejjednodušší. O aplikaci se postarala společnost Trenkwalder, která se zabývá managementem lidských zdrojů. V aplikaci se vybírá prostřednictvím rozklikávacích nabídek a filtrů, všechny nabídky jsou pravidelně aktualizovány. Již v samotném úvodu si lze vybrat, zdali má uživatel zájem o brigádu, dlouhodobé zaměstnání nebo vše.

Mezi základní filtry, které se v aplikaci nachází, dále patří region a obor. Uživatel si jednoduše zvolí hledání požadovaného oboru v požadovaném místě a následně se zobrazí všechny pracovní nabídky. Pokud uživatel nenajde to co hledal, tak může vyzkoušet jiný obor nebo například jiný region. Vždy se zobrazí položkový výpis všech nalezených zaměstnání, uživatel si je může prohlížet a ve chvíli, kdy ho nějaká nabídka zaujme, tak si ji může rozkliknout a podívat se na detail.

Velmi užitečná funkce je i „Poslat kamarádovi“. V případě, že víte, že někdo z Vašich přátel či známých nemůže najít práci a Vy narazíte na nějakou, která by se mu mohla líbit, tak mu ji jednoduše můžete zaslat. Nabídku lze zaslat prostřednictvím emailu, SMS nebo přes Bluetooth. Aplikace je ke stažení zdarma, takže pokud hledáte práci, tak by nebylo ke škodě vyzkoušet právě aplikaci Pracovní Nabídky.

[app]com.kappa&feature[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *