Legendární česká hra Polda 2 na telefonu! Vychutnejte si českou klasiku

Pokud se řekne pojem nejlepší české hry, tak si mnoho lidí jistě vybaví Mafii a podobné, starší a zkušenější uživatelé zase Horké léto a Poldu. Právě hra Polda se vrátila, ale tentokrát na Android. Na hru Polda 2 na Android jsem narazil při náhodných toulkách po nových aplikacích, určitě je škoda o této klasice něco nenapsat (pozn. autora). Součástí hry je samozřejmě vtipná grafika a nezapomenutelný dabing českých herců.

Polda 2 je, kromě oblíbebé PC hry, také hra na Android. Jedná se o klikací hru (neboli point and click). Hra disponuje velmi jednoduchou a vtipnou grafikou a českým dabingem. Jak již název napovídá, tak ve hře se uživatel ztotožní s vysoce inteligentním až skoro mentálně zaostalým policistou, který je na stopě velkému případu. Jak již bylo zmíněno, tak hra je nadabována nejlepšími českými herci, mezi které patří Luděk Sobota, Petr Nárožný, Jiří Lábus, Pavel Pípal, Valerie Zawadská, Petra Hanžlíková, Václav Faltus a Vlastimil Bedrna.

Uživatel si ve hře může zobrazit návod, pracovat s aktivními předměty a využívat dvou způsobů ovládání, buď prostřednictvím kurzoru nebo dotykově.  Hra se odehrává ve městě Marsyas, kde známá klonovací firma DNA revolution klonuje osobnosti z celého světa. Vše samozřejmě neprobíhá tak, jak by mělo a bude docházet i ke zločinům, na hráči nezbude nic jiného, než vše odhalit a případy vyřešit. Hra nabízí celkem 45 interaktivních postav, 330 minut skvělého dabingu předních českých komiků, 50 lokací v různých prostředích, vynikající stylovou grafiku, velké množství předmětů, logické úkoly, kvalitní hudbu a zvuk, nápovědu a mnoho dalšího.

Hře pochopitelně nechybí ani černý humor, ironie a mnoho dalšího. Základní hra je zdarma, za její rozšíření je ovšem třeba zaplatit formou SMS. Jedná se o jednu z nejlepších českých her a drobný poplatek za rozšíření je oproti kvalitní porci zábavy jen pakatel.

[app]com.zimasoft.polda2cze&feature[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *