Slevy! – urodilo se z dílny Gameloft, připojil se i Quickoffice Pro, Virtua Tennis Challenge a další

Gameloft ve středu slíbil zlevnění čtyř svých 3D titulů z původní ceny překračující částku sto korun na velmi příjemný jeden dolar, tedy necelou dvacku v přepočtu na naši měnu. Jedná se o oblíbeného pavoučího muže v titulu The Amazing Spider-Man, dále o ‚GTA-like‘ akci s názvem Gangstar Rio: City of Saints, pohádkové dobrodružství na motivy známého badatele Tintina ve hře The Adventures of Tintin a nakonec hrátky s mečem s názvem BackStab. Všechno jsou to tituly, které se v hodnocení drží velmi blízko průměru, tedy až na Spider-Mana, jehož hodnocení se blíží čtyřem hvězdám a podle všeho by se mělo jednat o zajímavý titul.
[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM[/app]
[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftG4HM[/app]
[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftTTHM[/app]
[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftSDHM[/app]

Quickoffice Pro

Gameloft není jediný kdo v tomto podzimním čase přišel s padáním cen (ano, dovolil jsem si toto laciné klišé) a snížil nákupní cenu na minimum. Kvalitní balík kancelářských aplikací Quickoffice Pro zlevnil na necelý jeden dolar – v tomto případě je to ovšem téměř 23,- korun – a to z původní ceny $14.99, což je bratru třista ‚vočí‘.
[app]com.qo.android.am3[/app]

Virtua Tennis Challenge

Další sleva je už na vyšší částku, ale stále se jedná o příjemné dva dolary a to za tenisovou simulaci nebo spíše arkádu s názvem Virtua Tennis Challenge. Sám jsem u tohoto titulu strávil nejednu hodinu a musím říct, že to je opravdu dobrý tenis. Aspoň na začátku. Po čase vás začne iritovat spoustu věcí, ale za těch pár peněz stojí za vyzkoušení. Navíc se mohlo chování hry změnit.
[app]jp.co.sega.vtc[/app]

Sonic 4 Episode II

Další, již téměř poslední, slevou se vrátíme na stařičké konzole Sega a k jejich největšímu maskotovi, kterým není nikdo menší než ježek Sonic. Nová hra s ním v hlavní roli okusila slevu z původních $6.99 na nových $2.99. Za šedesát korun se tak můžete vrátit do dob dávno minulých na novém moderním přístroji se spoustou nových dobrodružství.
[app]com.sega.sonic4ep2[/app]

Need for Speed™ Most Wanted

Poslední sleva je z košíku tzv. mírných a jedná se o jeden z nejlepších závodních titulů, Need for Speed Most Wanted od známých vývojářů EA Games. Sleva je v tomto případě malá, konkrétně z původních $6.99 na vylepšených $4.99. Za bezmála sto korun si můžete vyzkoušet kůži automobilového nelegálního závodníka a ujíždět před policií v graficky i hratelně parádně vypilované akci.
[app]com.ea.games.nfs13_row[/app]

Zdroj: App-sales.net

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *