Bojíte se dopravních přestupků? S aplikací Bodový Systém budete mít vše pod kontrolou

Také máte strach, že Vám seberou body za různé dopravní přestupky? S aplikací, která je určená všechny řidiče můžete mít neustálý přehled o všech přestupcích a zároveň můžete znát kompletní bodový systém. Bodový systém je velkým strašákem a zároveň noční můrou mnoha řidičů, kterým zbývá už jenom pár bodů. S touto aplikací již budete vědět co si můžete dovolit a co ne.

Bodový Systém je aplikace určená pro všechny neposlušné řidiče i pro slušné řidiče, kteří se chtějí dozvědět více o našem bodovém systému. Bodový systém, který byl v České republice nasazen je velmi často kritizován a je také mnohými řidiči nenáviděn. Aplikace Vám umožní zjistit, za jaký přestupek Vám mohou sebrat kolik bodů. Vše je přehledně rozděleno podle typu přestupku.

Každý přestupek si lze v aplikaci rozkliknout  a podívat se na detail. V detailu je zobrazena výše pokuty, počet bodů, které je možné za přestupek sebrat a další informace. Tímto funkce aplikace ještě nekončí, je možné si také evidovat všechny pokuty. Řidič si jednoduše vede všechny své přestupky a může mít díky tomu přehled, kolik bodů mu ještě zbývá. Aplikace také dokáže nalézt místo, kde si může řidič nechat vytisknout výpis bodů.

V aplikaci také nechybí kalkulátor trestu, se kterým je možné zjistit  trest v závislosti na naměřené rychlosti jízdy nebo počtu promile alkoholu v krvi. Jedná se o velmi šikovného pomocníka, který dokáže vyřešit řadu nesrovnalostí. Aplikace Bodový Systém je velmi oblíbenou aplikací, která má velmi vysoké hodnocení. Výhodou aplikace je, že je ke stažení zcela zdarma.

[app]cz.directservices.bodovysystem&feature[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *