Royal Revolt – něco jako Tower Deffense

Bylo kdysi jedno krásné  mírumilovné království. Zelené pastviny kam oko dohlédne. V těsné návaznosti se rozléhaly hřebeny a kopce, kde skotačila lesní fauna. Dobří lidé, kvalitní víno a zpěv. Nikdo by si ani na moment nepomyslel, že se vše zanedlouho změní. Nad krajem se přehnala mračna a některá z nich se rozhodla setrvat o něco déle, než je obvyklé. Royal Revolt, takto se jmenuje celkem zajímavý herní koncept, který nám předkládají vývojáři z Flare Games. Hra vychází z oblíbené tematiky v rámci tower defense, i když v tomto pojetí by se mohla přepsat historie a založit nová sekce tower attack. Vaše milované království se dostalo do područí nepřátel z dalekých krajů. Podle všeho se nehodlají nikam stěhovat. Váš otec coby král byl společně s celým dvorem vyhoštěn.

Na hrstku věrných společně s vámi čeká nelehký úkol. Musíte se pokusit zlomit kletbu a vyhnat zlo nazpět do hlubin hvozdu. Tato akční strategie je přesným opakem tower defense. Tentokrát usednete za kormidlo útočníků a pokusíte se dobýt nazpět to, co vám ve skutečnosti náleží.

Dohromady jde o 30 obsazených hradů, takže v každém levelu půjde o jeden. Ovládání hry je velmi jednoduché, což by mělo být u takového stylu samozřejmostí. V průběhu výprav se budou vaše vojska zdokonalovat. Nebojte se, nepůjde pouze o prvoplánové posílání jednotek proti nepříteli. Royal Revolt prověří vaše strategické schopnosti.

Taktika a chytrost zde jednoznačně vítězí nad hrubou silou, která mnohdy vyvolá jen velké ztráty. Hra nabízí celkem solidní 3D grafiku a pěknou vizualizaci herního prostředí. Pokud hledáte zajímavý titul, který se postará o kvalitně prožité chvíle s vaším telefonem, tak Royal Revolt je pro vás přímo stvořený

 

[app]com.flaregames.royalrevolt[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *