Samsung se začíná více soustředit na design svých telefonů

Mnoho výrobců elektroniky se předbíhá v mnoha parametrech, ale na jednu věc se začíná zapomínat, na vzhled, na styl a na design. Pamatujete si ještě, kdy jste se přeli s kamarádem o to, kdo má hezčí kryt na telefonu? Tyto časy se možná ještě vrátí. Samsung se rozhodl, že vytvoří u svých nových telefonů speciální vzhled. Jestli je to dobrý nápad či nikoliv posuďte sami.

Samsung je společnost, která se každému nenávratně vryla do paměti již od prvních modelů telefonů Samsung Galaxy. Samsung chtěl přijít s něčím novým, ale i tak velká společnost má takovou konkurenci, že si může připadat jako ryba v moři plném jiných ryb. U svých dalších modelů by se měl Samsung soustředit na odlišný design, právě stylovými kryty by si chtěl získat větší popularitu. Jako nápad to zní zajímavě, protože již dlouhou dobu je vzhled telefonů stereotypní.

Jak by bylo hezké a originální, kdyby měl každý telefon jiný design. Bohužel se nyní nebude změna týkat každého telefonu, ale jen nových modelů nadcházejícího telefonu Galaxy S3 a několika dalších. Jedná se o design pojmenovaný La Fleur, tedy květina, z francouzštiny. Samsung si tento motiv již ověřil u modelů Galaxy Ace. Kromě Galaxy S3 se s designem budeme moci setkat u Galaxy S Duos, Samsung Galaxy Ace 2 a Samsung Galaxy Ace Duos.

Výrobci zjistili, že se uživatelům líbí, když mohou mít odlišný styl telefonů než ostatní, oblíbené je to především mezi mladými lidmi, kteří se rádi odlišují od ostatních. Jestli bude Samsung pokračovat v tomto směru, nebo jestli se jedná pouze krátkodobý trend, se dozvíme v následujících měsících. Představa odlišného designu u stejných modelů by ovšem mnoho uživatelů příjemně potěšila. Na český trh by se telefony s designem La Fleur měly dostat začátkem příštího roku.

zdroj: www.gsmarena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *