Zapomeňte na svojí pochmurnou náladu a pobavte se s aplikací Vtipy

Vtipy dokáží rozveselit téměř každého. Pokud Vás dnes někdo naštval nebo si od rána držíte špatnou náladu, tak možná je to proto, že jste dnes ještě neslyšeli nějaký dobrý vtip. Dobrý vtip dokáže nejenom zvednout náladu, ale i pobavit například kolegy v práci, kterých se špatná nálada drží také. Zajímavá česká aplikace přináší vtipů hned celou řadu, vybírejte si z těch nejlepších a objevte nějaké nové kameňáky.

Vtipy je aplikace, která, jak již název napovídá, přináší pořádnou porci vtipů. Výhodou aplikace je, že je nenáročná a vtipy jsou rozděleny do jednotlivých kategorií. Máte rádi černý humor? Proč ne, otevřete si sekci černý humor a zasmějte se nějakým morbidním vtípkům. Celkem je na výběr několik sekcí, mezi které patří vtipy o blondýnkách, hádanky, vtipy o Chucku Norrisovi a další.

Vtipů je v aplikaci velké množství, kromě prohlížení vtipů po kategoriích si lze vybrat také náhodné prohlížení vtipů. Vtipy nejsou nijak seřazeny podle délky, najdete tu tedy krátké i dlouhé vtipy. Jediné co by šlo vývojáři vytknout je gramatika, občas tu narazíte na chybu a na absenci diakritiky. Humor je jedna z věcí, kterých je v životě málo a je potřeba vnést trochu radosti do života i prostřednictvím této Android aplikace.

Pokud jste často v kolektivu, je jedno jestli v práci nebo ve škole, tak jistě všichni ocení, když pokaždé přijdete s novým vtipem. Také vždycky zapomenete nějaký dobrý vtip? S touto aplikací se Vám to už nestane, díky vtipům v telefonu můžete nosit porci zábavy přímo ve své kapse. Aplikace Vtipy je ke stažení zcela zdarma.

[app]com.megabytebomb.vtipycz[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *